Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Έλαμπε ολόκληρη μέσα στο μαύρο φόρεμα της και δίπλα στον Βασάλο! Έβαλε στο κεφάλι της...

Ανατρεπτική εμφάνιση!

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Έλαμπε ολόκληρη μέσα στο μαύρο φόρεμα της και δίπλα στον Βασάλο! Έβαλε στο κεφάλι της...

Έλαμπε ολόκληρη η Ευρυδίκη Βαλαβάνη δίπλα στον Κωνσταντίνο Βασάλο και μέσα στο μαύρο φόρεμα της! Έβαλε στο κεφάλι της... σάπκα!

Η γνωστή παρουσιάστρια και ο σύντροφος της βρίσκονται στην Ινδία τις τελευταίες ημέρες για τις γιορτές και η αλλαγή του χρόνου τους βρήκε μαζί σε αυτό το «μαγικό» τόπο!

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη θέλησε να ευχηθεί «Καλή Χρονιά» μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram και μας έδειξε την ενδυματολογική επιλογή που έκανε για τη νέα χρονιά!

Η ίδια επέλεξε ένα γυαλιστερό μαύρο φόρεμα με στρας που την έκανε να λάμπει ακόμη πιο πολύ, ενώ δίπλα στον αγαπημένο της Κωνσταντίνο Βασάλος η ευτυχία της «φώναζε» από μακριά!

Αίσθηση όμως μας έκανε ότι στο κεφάλι της επέλεξε να βάλει σάπκα, που είναι ένα ένδυμα που το βρίσκεις κυρίως στη Ρωσία και προφυλάσσει το κεφάλι σου από το κρύο!

Όπως και να έχει η Ευρυδίκη Βαλαβάνη κατάφερε για ακόμη μια φορά να κάνει ένα ανατρεπτικό look και να «μαγνητίσει» όλα τα βλέμματα με τις στιλιστικές της επιλογές!

Δείτε την σχετική δημοσίευση:

Δείτε επίσης το μαύρο φόρεμα που «πάγωσε» τον Βασάλο! Είχε ανοιχτό μπούστο και σκίσιμο μέχρι πάνω στο πόδι!

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Το μαύρο φόρεμα της κοστίζει 130 ευρώ και αφήνει ακάλυπτα τα πόδια της! Τα «έχασε» ο Βασάλος!

Το μαύρο φόρεμα της Ευριδίκης Βαλαβάνη αφήνει ακάλυπτα τα πόδια της και κοστίζει 130 ευρώ! Ο Κωνσταντίνος Βασάλος τα «έχασε» όταν την είδε!

Η γνωστή παρουσιάστρια είναι μια από την πιο όμορφες γυναίκες της ελληνικής showbiz και διαθέτει ένα από τα πιο καλλίγραμμα σώματα! Έτσι, ό,τι κι αν βάλει πάνω της φαίνεται υπέροχο!

Αυτό το μαύρο φόρεμα όμως δεν γίνεται να μην το θαυμάσουμε λιγάκι παραπάνω αφού «κόβει» ανάσες με το εκρηκτικό μπούστο που αναδεικνύει τέλεια και τα πόδια που φαίνονται πιο μακριά και λεπτά απ' όσο είναι ήδη! Πως να μην τα «χάσει» λοιπόν ο σύντροφός της μπροστά σε αυτό το θέαμα;

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αποκάλυψε αυτό το τέλειο φόρεμα, αλλά και την τιμή του μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram με δυο δημοσιεύσεις!

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

Ευρυδίκη Βαλαβάνη φόρεμα

Ευρυδίκη Βαλαβάνη μαύρο φόρεμα ντεκολτέ Κωνσταντίνος Βασάλος

Επίσης, ποιος μπορεί να ξεχάσει το φλοραλ φόρεμα που έβαλε και «τρέλανε» τον Βασάλο και εμάς;