Άννα Τσακουρίδου: Αυτό είναι το νέο επαγγελματικό της βήμα! Σε βίντεο κλιπ μαζί με...

Που θα την δούμε;

Άννα Τσακουρίδου: Αυτό είναι το νέο επαγγελματικό της βήμα! Σε βίντεο κλιπ μαζί με...

Δεν θα πιστέψετε ποιο είναι το νέο επαγγελματικό βήμα της Άννα Τσακουρίδου! Το μοντέλο και πρώην παίκτρια του GNTM, θα βρεθεί σε βίντεο κλιπ μαζί με την Ζόζεφιν!

Η ίδια είναι επαγγελματίας χορεύτρια και μάλιστα στο παρελθόν ήταν μαζορέτα στην ομάδα του Ολυμπιακού στο μπάσκετ!

Για αυτό το λόγο μάλιστα, έπειτα από την εμφάνισή της στο ριάλιτι μοντέλων, επέλεξε να μην αφήσει το όνειρό της, αλλά να το συνδυάσει μαζί με το πάθος της.

Από τότε λοιπόν, την βλέπουμε να συμμετέχει σε αρκετά βίντεο κλιπ γνωστών Ελλήνων τραγουδιστών, όπως της Ζόζεφιν και της Τάμτα, ενώ αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο βασικό μπαλέτο της Ζόζεφιν και τη συνοδεύει κάθε βράδυ στο νυχτερινό κέντρο, όπου εμφανίζεται με το Νίκο Οικονομόπουλο.

Δείτε επίσης σε ποιο γνωστό βίντεο κλιπ την είχαμε δει και μας πήρε τα μυαλά!

Άννα Τσακουρίδου: Ένα χρόνο μετά το GNTM έκανε την πιο σικ αλλαγή στα μαλλιά της!

Ένα χρόνο μετά την συμμετοχή της στο GNTM η Άννα Τσακουρίδου έκανε την πιο σικ αλλαγή στα μαλλιά της, την οποία έχουν ακολουθήσει πολλές celebrities.

Μπορεί η ίδια να μην κατάφερε να φτάσει μέχρι τον τελικό, ωστόσο ξεχώρισε μέσα στο παιχνίδι με την απίστευτη ομορφιά της.

Το 25χρονο μοντέλο ένα χρόνο μετά την συμμετοχή της συνεχίζει την ενασχόληση της με το χώρο της μόδας, ενώ ασχολείται πολύ με το χορό, συμμετέχοντας σε video clips γνωστών καλλιτεχνών αλλά και σε νυχτερινά κέντρα.

Πριν λίγη ώρα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Άννα Τσακουρίδου αποκάλυψε στους followers της πως έκανε αφέλειες.

Στο σημείο αυτό να θυμηθούμε πως είναι σήμερα η παίκτρια που είχε σπαράξει στο κλάμα με την επιλογή των κριτών να της κόψουν τα μαλλιά.

Άννα Τσακουρίδου GNTM μαλλιά

«Τα κορίτσια του παιχνιδιού έπιναν διάφορα πράγματα για να μένουν αδύνατες»! (Βίντεο)

Στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» μίλησε, η ίδια και έκανε αποκαλύψεις!


Η νεαρή κοπέλα έγινε ευρέως γνωστή μέσα από την συμμετοχή της στο reality μόδας του Star, GNTM και αποφάσισε να σκάσει τη βόμβα! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμα: Άνθιμος Ανανιάδης - Μαρία Νεφέλη Γαζή: Το DNA... μίλησε! Ποια είναι τα αποτελέσματα; (Βίντεο)

Η Άννα Τσακουρίδου, μεταξύ άλλων έκανε μία απίστευτη αποκάλυψη που αφορούσε τις παίκτριες του παιχνιδιού, οι οποίες έπιναν διάφορα πράγματα για να μένουν αδύνατες.

Δείτε ακόμη: Σαμπρίνα: Οι πρώτες σοκαριστικές δηλώσεις μετά την ληστεία! (Βίντεο)

«Η αλήθεια είναι ότι τα κορίτσια παίρνανε διάφορα πράγματα μέσα στο παιχνίδι, τώρα διάφορες ουσίες. Τώρα δεν ξέρω γιατί η Μέγκι είπε ότι θα έδινε καθαρκτικό σε μένα. Γενικά έπαιρναν διάφορα τσάγια, δεν ξέρω», είπε χαρακτηριστικά η Άννα Τσακουρίδου. Δείτε το σχετικό βίντεο: