Ρούλα Κορομηλά: Στο σαλόνι της έχει τζάκι που θα σας αφήσει άφωνους! Κάτω έχει στρώσει λευκό χαλί!

Έτσι περνάει τα βράδια της!

Ρούλα Κορομηλά: Στο σαλόνι της έχει τζάκι που θα σας αφήσει άφωνους! Κάτω έχει στρώσει λευκό χαλί!

Στο σαλόνι της η Ρούλα Κορομηλά έχει τζάκι που θα σας αφήσει άφωνους αφού είναι τεράστιο. Κάτω στο πάτωμα έχει στρώσει λευκό χαλί.

Η παρουσιάστρια «είδωλο» της ελληνικής τηλεόρασης, μπορεί να λείπει από τον χώρο, ωστόσο μέσω των social media μας ενημερώνει για την καθημερινότητα της.

Μάλιστα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μας έχει δείξει πολλούς χώρους του σπιτιού της. Όπως πριν λίγες ημέρες το σαλόνι της.

Επίσης, είδαμε και το τζάκι όπου το κοσμεί και εκεί περνάει τις περισσότερες ώρες της η Ρούλα Κορομηλά με τους φίλους της.

Ρούλα Κορομηλά: Βίντεο ντοκουμέντο μέσα από το σπίτι της! Θα τα «χάσετε» με τον καναπέ στο σαλόνι της!

Θα τα «χάσετε» με τον καναπέ που έχει στο σαλόνι της η Ρούλα Κορομηλά. Δημοσίευσε βίντεο ντοκουμέντο μέσα από το σπίτι της.

Μπορεί εδώ και πολλά χρόνια η παρουσιάστρια να απέχει από την τηλεόραση και να κρατάει ένα χαμηλό προφίλ από τα media, ωστόσο μοιράζεται αρκετές στιγμές της στα social media.

Σε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, είδαμε το εσωτερικό του σπιτιού της και πιο συγκεκριμένα του σαλονιού της.

Η Ρούλα Κορομηλά καθιστή μπροστά από το τραπεζάκι της, μας έδειξε το χώρο όπου απολαμβάνει χαλαρές στιγμές μαζί με φίλους της και πίσω ο λευκός καναπές της τράβηξε όλα τα βλέμματα.

Μπορεί να μην γνωρίζατε πως είναι το εσωτερικό του σπιτιού της, ωστόσο αυτό που επίσης δεν γνώριζε κανείς είναι την αλήθεια στην κόντρα της με την Ελένη Μενεγάκη.

Ρούλα Κορομηλά: Το δεύτερο της σπίτι είχε πισίνα! Το... έχασε! Δείτε φωτογραφίες από μέσα...

Το δεύτερο σπίτι της Ρούλας Κορομηλά είχε πισίνα και απίστευτη θέα. Ωστόσο το έχει πλέον... χάσει. Δείτε φωτογραφίες από το εσωτερικό του.

Ήταν το ησυχαστήριο της παρουσιάστρια, καθώς κάθε καλοκαίρι πήγαινε εκεί για να ηρεμήσει από την καθημερινότητα της Αθήνας και να απολαύσει την θάλασσα και να ξεκουραστεί.

Η Ρούλα Κορομηλά, είχε αγοράσει την εξοχική κατοικία στην περιοχή Διακόφτης στην Μύκονο, με εμβαδόν 500 τ.μ. και κάθε καλοκαίρι απολάμβανε τις διακοπές της μαζί με φίλους της.

"Καταπέλτης" η Ρούλα Κορομηλά για τον παρουσιαστή του "Μεσημέρι ΣΚΑΪ"! «Έχει χαθεί το μέτρο... λυπάμαι»!

Όμως μετά από μεγάλη απόφαση που πήρε αναγκάστηκε να το πουλήσει, λόγω της μεγάλης φορολογίας και του ΕΝΦΙΑ στο νησί των ανέμων. Αγοραστής είναι ήταν Έλληνας τραπεζίτης που δραστηριοποιείται στον Παναμά.

Η Ρούλα Κορομηλά το πούλησε έναντι 2.300.000 ευρώ και μερικά από τα χρήματα τα έδωσε στην τράπεζα, καθώς η βίλα ήταν δεσμευμένη.

Οι φωτογραφίες τόσο από το εσωτερικό, όσο και από το εξωτερικό είναι μαγευτικές. Ο καθένας θα ήθελε τέτοια κατοικία.

Ρούλα Κορομηλά σπίτι

Ρούλα Κορομηλά Μύκονος

Ρούλα Κορομηλά βίλα

Παρουσιάστρια σπίτι Μύκονος