Δούκισσα Νομικού: Η φωτογραφία από το παρελθόν με το μπλε φόρεμα της δε θυμίζει σε τίποτα την εικόνα της σήμερα!

Πόσο έχει αλλάξει!

Δούκισσα Νομικού: Η φωτογραφία από το παρελθόν με το μπλε φόρεμα της δε θυμίζει σε τίποτα την εικόνα της σήμερα!

Η φωτογραφία από το παρελθόν της Δούκισσας Νομικού με το μπλε φόρεμα της σε τίποτα δε θυμίζει την εικόνα της σήμερα!

Το γνωστό μοντέλο και παρουσιάστρια είναι μια πολύ γλυκιά μανούλα και ο χώρος της τηλεόρασης για εκείνη έχει μείνει λίγο πίσω, αφού επέλεξε να αφιερωθεί στην οικογένειά της!

Ωστόσο, η ίδια πριν λίγο καιρό ξεκίνησε την δική της συλλογή κοσμημάτων και όπως φαίνεται πηγαίνει ήδη πολύ καλά!

Η Δούκισσα Νομικού έκανε μια αναδρομή στο παρελθόν λίγο πριν φύγει το 2019, στην περίοδο που εργαζόταν ως μοντέλο και η ζωή της δεν θύμιζε σε τίποτα τη σημερινή.

Μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram μια φωτογραφία που δε θυμίζει καθόλου την εικόνα της σήμερα! Βέβαια, έχουν περάσει και 13 χρόνια από τότε! Τότε έκανε πασαρέλες και είχε κομμώσεις από ειδικούς και ρούχα υψηλής ραπτικής, τώρα όμως είναι πιο όμορφη από ποτέ και η μητρότητα της ταιριάζει πολύ!

Δείτε την σχετική δημοσίευση:

Δούκισσα Νομικού παρελθόν μοντέλο παρουσιάστρια πασαρέλα

Μάλιστα πριν λίγο καιρό δημοσίευσε μια άλλη φωτογραφία από το παρελθόν που πρόδωσε την μεγάλη αλλαγή πάνω της! Ούτε ο Θεοδωρίδης δεν την αναγνωρίζει!

Δούκισσα Νομικού: Η φωτογραφία από το παρελθόν που έκανε την αποκάλυψη για τις εγκυμοσύνες της - «Δύο χρόνια σερί...»!

Μια φωτογραφία από το παρελθόν της Δούκισσας Νομικού έκανε την αποκάλυψη για τις δυο εγκυμοσύνες της. «Δυο χρόνια σερί εγκυμοσύνες, θηλασμούς, άβαφη ρίζα», έγραψε μεταξύ άλλων.

Η παρουσιάστρια έχει δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια, την οποία προσπαθεί να κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας για να την προστατεύσει.

Απουσιάζοντας πολλά χρόνια από το χώρο της τηλεόρασης, πριν από λίγες ημέρες αποκάλυψε το επόμενο επαγγελματικό της βήμα, το οποίο της δίνει άπλετο χρόνο για τα παιδιά της.

Πριν από λίγες ημέρες, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία της από το 2017 και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους «Δύο χρόνια με σερί εγκυμοσύνες, θηλασμούς, άβαφη ρίζα.Τι γρήγορα και όμορφα που περνάει ο καιρός».

Δούκισσα Νομικού εγκυμοσύνες