Ήβη Αδάμου - Μιχάλης Κουϊνέλης: Πιο ερωτευμένοι από ποτέ μας δείχνουν πόσο πολύ έχει μεγαλώσει η κόρη τους!

Η γλυκιά ευχή του τραγουδιστή!

Ήβη Αδάμου - Μιχάλης Κουϊνέλης: Πιο ερωτευμένοι από ποτέ μας δείχνουν πόσο πολύ έχει μεγαλώσει η κόρη τους!

Πιο ερωτευμένοι από ποτέ ο Μιχάλης Κουϊνέλης και η Ήβη Αδάμου μας δείχνουν πόσο πολύ έχει μεγαλώσει η κόρη τους!

Το αγαπημένο ζευγάρι περνάνε την πιο όμορφη φάση της ζωής τους, καθώς έχουν γίνει για πρώτη φορά γονείς και βιώνουν την απόλυτη ευτυχία στο πλευρό της κορούλας τους.

Η Ήβη Αδάμου και ο Μιχάλης Κουϊνέλης παρά το φόρτο εργασίας του πάντα βρίσκουν χρόνο για την κορούλα τους, η οποία είναι η απόλυτη προτεραιότητα στη ζωή τους!

Ο γνωστός τραγουδιστής ανήμερα της Πρωτοχρονιάς δημοσίευσε μια γλυκιά φωτογραφία μαζί με τις δύο γυναίκες της ζωής του και έγραψε χαρακτηριστικά:

«Την αγαπης μας ...κ τις ευχες μας για τα καλυτερα...».

Δείτε την σχετική δημοσίευση:

Μάλιστα η Ήβη Αδάμου και ο Μιχάλης Κουινέλης πριν λίγες ημέρες πήγαν για ψώνια με την κόρη τους!

Ήβη Αδάμου: Πιο όμορφη από ποτέ στο πλευρό του Μιχάλη Κουϊνέλη! Η εμφάνιση που θα συζητηθεί!

Είδαμε την Ήβη Αδάμου να είναι πιο όμορφη από ποτέ στο πλευρό του Μιχάλη Κουϊνέλη και σίγουρα η εμφάνιση της θα συζητηθεί!

Η γνωστή τραγουδίστρια άφησε για λίγο την όμορφη Αλεξανδρούπολη και βρέθηκε στην Αθήνα με τον αγαπημένο της σύντροφο, Μιχάλη Κουϊνέλη.

Ο γνωστός ράπερ του συγκροτήματος Stavento βρίσκεται στην Αθήνα το τελευταίο διάστημα για τις απαιτήσεις των γυρισμάτων του μουσικού διαγωνισμού «The Final Four», του ΑΝΤ1, όπου έχει αναλάβει τον ρόλο του κριτή στο πλευρό της Ελένης Φουρέιρα και του Μιχάλη Χατζηγιάννη.

Το ερωτευμένο ζευγάρι παρά το φόρτο εργασίας τους καταφέρνουν να βρίσκουν πάντα χρόνο ο ένας για τον άλλον και φυσικά για την κόρη τους που συμπλήρωσε την ευτυχία τους. Ήβη Αδάμου:- Μιχάλης Κουϊνέλης: Όλη η αλήθεια για τον μυστικό γάμο!

Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr «τσάκωσε» την Ήβη Αδάμου και τον Μιχάλη Κουϊνέλη σε μια βόλτα του στην Κηφισιά και η Ήβη για άλλη μια φορά κατάφερε να μας εντυπωσιάσει με το στυλ της και την ομορφιά της.

Φόρεσε ένα μαύρο παντελόνι καμπάνα με ένα λευκό τοπ, κάτι που στο μυαλό μας είναι τόσο απλό, αλλά η Ήβη Αδάμου καταφέρνει και το κάνει τόσο μεγάλο!

Το σίγουρο είναι πως η εμφάνιση τους θα συζητηθεί πολύ έντονα, καθώς δεν τους βλέπουμε αρκετά συχνά μαζί!

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

ράπερ Κουϊνέλης Αδάμου Stavento βόλτα

Ήβη Αδάμου τραγουδίστρια Μιχάλης Κουϊνέλης

Αδάμου εμφάνιση Stavento

Ήβη Αδάμου Μιχάλης Κουϊνέλης