Σάββας Πούμπουρας: Φωτογράφισε την κορούλα του στα χέρια της Αρετής Θεοχαρίδη! Η στιγμή που θα σας κάνει να λιώσετε!

Δεν φαντάζεστε τι έκανε!

Σάββας Πούμπουρας: Φωτογράφισε την κορούλα του στα χέρια της Αρετής Θεοχαρίδη! Η στιγμή που θα σας κάνει να λιώσετε!

Ο Σάββας Πούμπουρας έγινε πρόσφατα μπαμπάς και πέρασε τις πρώτες του γιορτές μαζί με την μικρή του! Ο ίδιος φωτογράφισε την κορούλα του στα χέρια της Αρετής Θεοχαρίδη και η στιγμή θα σας κάνει να λιώσετε!

Ο γνωστός παρουσιαστής και η σύζυγός του, βιώνουν τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής τους, αφού υποδέχτηκαν στον κόσμο τον καρπό του έρωτά τους!

Αφού τον είδαμε να μας δείχνει για πρώτη φορά με την νεογέννητη μικρή του, τώρα θέλησε να μοιραστεί μαζί μας και μια τρυφερή εικόνα με τις δυο αγάπες της ζωής του!

Σάββας Πούμπουρας γιορτές

Σάββας Πούμπουρας: Η πρώτη δημοσίευση μετά την γέννηση της κόρης του! Φωτογραφία μέσα από το μαιευτήριο!

Ο Σάββας Πούμπουρας μετά την γέννηση της κόρης του έκανε την πρώτη του δημοσίευση με μια φωτογραφία μέσα από το μαιευτήριο!

Ο γνωστός παρουσιαστής και η σύζυγός του, Αρετή Θεοχαρίδη βιώνουν τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής τους, αφού υποδέχτηκαν στον κόσμο τον καρπό του έρωτά τους!

Εχθές, Πέμπτη η Ατρετή Θεοχαρίδη έφερε στον κόσμο την πανέμορφη κόρη τους κάνοντας τον Σάββα Πούμπουρα τον πιο ευτυχισμένο άνδρα!

Πλέον, οι δυο τους απολαμβάνουν τις πρώτες στιγμές με την κορούλα τους και ανυπομονούν να επιστρέψουν στο σπίτι τους, όπου θα ξεκινήσουν μια νέα ζωή.

Μέχρι στιγμής, ούτε ο Σάββας, αλλά ούτε και η Αρετή έχουν κάνει κάποια ανάρτηση στους social media σχετικά με το χαρμόσυνο γεγονός. Ωστόσο, ο παρουσιαστής δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram και συγκεκριμένα με instastorie μια φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται η θέα από το δωμάτιο του μαιευτηρίου, την ώρα που δύει ο ήλιος.

Ο ίδιος έγραψε χαρακτηριστικά: «Ευλογημένος» .

Δείτε την σχετική δημοσίευση:

Σάββας Πούμπιυρας πατέρας

Σάββας Πούμπουρας: Το υπνοδωμάτιο της κόρης του είναι βγαλμένο από παραμύθι! Δείτε τις εικόνες!

Το υπνοδωμάτιο της κόρης του Σάββα Πούμπουρα είναι σαν βγαλμένο από παραμύθι. Δείτε τις εικόνες από το εσωτερικό του και θα πάθετε πλάκα.

Η σύζυγος του, Αρετή Θεοχαρίδη σε λίγες ημέρες θα φέρει στον κόσμο το πρώτο τους παιδάκι και πλέει σε πελάγη ευτυχίας το ζευγάρι.

Μάλιστα, προχθές ο παρουσιαστής της διοργάνωσε το πιο εντυπωσιακό baby shower, καθώς την λατρεύει και θέλει να την έχει στα ώπα ώπα.

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και συγκεκριμένα στα Instastories του, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους μερικές φωτογραφίες από το δωμάτιο της κορούλα του.

Σάββας Πούμπουρας κόρη