Ολυμπία Χοψονίδου: Δείτε για πρώτη φορά τον μπαμπά της! Πόζαρε στα λευκά στο πλευρό του!

Δείτε πόσο μοιάζουν!

Ολυμπία Χοψονίδου: Δείτε για πρώτη φορά τον μπαμπά της! Πόζαρε στα λευκά στο πλευρό του!

Δεν φαντάζεστε πόσο μοιάζει η Ολυμπία Χοψονίδου με τον μπαμπά της. Δείτε τον για πρώτη φορά, αφού πόζαρε στο πλευρό του ντυμένη στα λευκά.

Λίγο πριν έρθει στον κόσμο το 6ο παιδάκι της, ολοκληρώνοντας έτσι και με το παραπάνω την οικογενειακή της ευτυχία, πέρασε τα πιο όμορφα Χριστούγεννα.

Μάλιστα, δεν τα πέρασε μόνη της με τον Βασίλη Σπανούλη και τα παιδιά, αλλά μαζί και με τους γονείς τους. Η φωτογραφία που δημοσίευσε στον λογαριασμό της αποδεικνύει τις ευτυχισμένες στιγμές που ζουν.

Στο λογαριασμό της επίσης και συγκεκριμένα σε instastory της είδαμε και το πρόσωπο του μπαμπά της. Ντυμένη στα λευκά, πόζαρε στο πλευρό του και όπως μπορούμε να παρατηρήσουμε έχουν πολλά κοινά χαρακτηριστικά στο πρόσωπο.

Ολυμπία Χοψονίδου μπαμπάς

Ολυμπία Χοψονίδου: Με λευκά και στέμμα έμοιαζε με βασίλισσα! Ο Σπανούλης δεν "ξεκολλούσε" από την φωτογραφία!

Λευκά ρούχα και στέμμα φόρεσε η Ολυμπία Χοψονίδου και ο Βασίλης Σπανούλης δεν "ξεκολλούσε" από την φωτογραφία της. Έμοιαζε με βασίλισσα.

Το μοντέλο που πλέον έχει αφιερωθεί στο μεγάλωμα των πέντε παιδιών της που σε λίγες ημέρες θα γίνουν 6, σε κάθε φωτογράφιση της εντυπωσιάζει.

Η φωτογράφος Ολυμπία Κρασαγάκι, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία από φωτογράφιση που είχε με την Ολυμπία Χοψονίδου.

Το μοντέλο πόζαρε με λευκό φόρεμα και στέμμα στα μαλλιά της και είναι πανέμορφη.

Η οικογένεια της σε λίγο θα υποδεχτεί το νέο μέλος και ήδη γνωρίζουμε το φύλο του μωρού.

Ολυμπία Χοψονίδου: Βλέπουμε για πρώτη φορά την φουσκωμένη κοιλίτσα της!

Βλέπουμε για πρώτη φορά την Ολυμπία Χοψονίδου με την φουσκωμένη της κοιλίτσα στο 6ο της παιδί!

Για 6η φορά θα γίνουν γονείς η Ολυμπία Χοψονίδου και ο Βασίλης Σπανούλης και η είδηση «έσκασε» σαν «βόμβα», καθώς δεν το περιμέναμε.

Το ευχάριστο γεγονός αποκάλυψε το μοντέλο μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram με ένα βίντεο που «λιώσαμε».

Σήμερα η Ολυμπία Χοψονίδου μέσα από ένα Instastory δημοσίευσε ένα βίντεο και μας δείχνει για πρώτη φορά την φουσκωμένη της κοιλίτσα.

Δείτε το βίντεο: