Κωνσταντίνος Αργυρός: Αυτό το δωμάτιο στο σπίτι του είναι γεμάτο κούτες! Τι ετοιμάζει;

Φωτογραφία ντοκουμέντο!

Κωνσταντίνος Αργυρός: Αυτό το δωμάτιο στο σπίτι του είναι γεμάτο κούτες! Τι ετοιμάζει;

Αυτό το δωμάτιο στο σπίτι του Κωνσταντίνου Αργυρού είναι γεμάτο με κούτες! Τι ετοιμάζει άραγε;

Ο γνωστός τραγουδιστής δεν δημοσιεύει συχνά στιγμές από την προσωπική του ζωή και από σημεία του προσωπικού του χώρου στα social media του, καθώς θέλει να απασχολεί το κοινό του μόνο με τα επαγγελματικά του βήματα!

Οι ελάχιστες φορές όμως που το κάνει προκαλεί φρενίτιδα και οι φαν του κάνουν σαν «τρελές»! Έτσι και πριν λίγες ημέρες ο ίδιος δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram μια φωτογραφία από το σαλόνι του σπιτιού του!

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός φαίνεται να είναι ξαπλωμένος στον καναπέ και πίσω του είναι το Χριστουγεννιάτικο δέντρο και πολλές κούτες! Τι γυρεύουν οι κούτες εκεί; Προφανώς προέρχονται από τα χριστουγεννιάτικα στολίδια και σιγά σιγά θα τις χρησιμοποιήσει για να τα μαζέψει, αφού οι γιορτές φτάνουν στο τέλος τους!

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Κωνσταντίνος Αργυρός σπίτι

Επίσης στο εργένικο σπίτι του έχει καναπέ σε δύο χρώματα! Είναι μαύρος αλλά και μπεζ...

Κωνσταντίνος Αργυρός: Η φωτογραφία μέσα από το σαλόνι του σπιτιού του! Η γυναίκα που κάθεται στο πλευρό του..

Η φωτογραφία μέσα από το σαλόνι του σπιτιού του έκανε τους πάντες να "λιώσουν"! Η γυναίκα που κάθεται στο πλευρό του είναι η μεγάλη του αγάπη και δεν το κρύβει! Ο Κωνσταντίνος Αργυρός "έριξε" για ακόμα μια φορά το Instagram!

Ο ίδιος αγαπάει πολύ την μητέρα του και δεν φοβάται να το δείξει. Μάλιστα ο ίδιος φρόντισε να δείξει την ευγνωμοσύνη του σε εκείνη με ένα "τρυφερό" ποστ στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram!

Έδειξε σε όλους πως η στοργή της μητέρας και βασικά ο... ύπνος στην αγκαλιά της είναι το παν!

Πιο συγκεκριμένα έγραψε μάλιστα, "Ο καλύτερος ύπνος ever!!"

Είχατε δει την εμφάνισή του όπου πέταξε όλα τα ρούχα και έμεινε με το φανελάκι; Η θερμοκρασία στο "κόκκινο"!

Κωνσταντίνος Αργυρός: Κάθισε στο πλευρό του πιο στοργικού πατέρα! Η χαρά του δεν κρύφτηκε!

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός πόζαρε δίπλα σε αυτόν τον άντρα και η χαρά του όπως ήταν φυσικό δεν κρύφτηκε! Ο αγαπημένος τραγουδιστής κάθισε και φωτογραφήθηκε στο πλευρό του πιο στοργικού πατέρα!

Δεν είναι λίγες οι φορές που ο τραγουδιστής έχει δείξει την αγάπη του για τους γονείς του. Όπως φαίνεται είναι ένας άνθρωπος που έχει μάθει να είναι κοντά με τους δικούς του ανθρώπους και όχι μόνο!

Την προηγούμενη εβδομάδα, ο τραγουδιστής εμφανίστηκε στη λαμπερή εκδήλωση που διοργάνωσε ο δήμος Περιστερίου και ξεσήκωσε το κοινό με την ερμηνεία του.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, ο Κωνσταντίνος Αργυρός δεν παρέλειψε να φωτογραφηθεί με τον πατέρα ενός άλλου κορυφαίου τραγουδιστή, του Γιώργου Τσαλίκη.

Το στιγμιότυπο μοιράστηκε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, ο ίδιος ο Γιώργος Τσαλίκης γράφοντας: «Το πόσο χάρηκε ο πατέρας μου δε λέγεται»!

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός με τον πατέρα του Γιώργου Τσαλίκη