Ελεονώρα Μελέτη: Το μακροσκελές κείμενο και η φωτογραφία μέσα από το σπίτι της! Το μωβ χαλί της «βγάζει» μάτι!

Αγκαλιά με την μικρή Αλεξάνδρα!

Ελεονώρα Μελέτη: Το μακροσκελές κείμενο και η φωτογραφία μέσα από το σπίτι της! Το μωβ χαλί της «βγάζει» μάτι!

Η Ελεονώρα Μελέτη με μια φωτογραφία μέσα από το σπίτι της έγραψε ένα μακροσκελές κείμενο! Ωστόσο αυτό που «βγάζει» μάτι είναι το μωβ χαλί της!

Η γνωστή παρουσιάστρια πέρασε αυτές τις γιορτινές ημέρες με την μικρή της πριγκίπισσα, Αλεξάνδρα και τον σύζυγό της!

Η Ελεονώρα Μελέτη αν είναι πολύ ενεργή στα social media, τις γιορτινές ημέρες απείχε και συνειδητοποίησε πως δεν έχει ευχηθεί χρόνια πολλά στους διαδικτυακούς της φίλους.

Έτσι, δημοσίευσε μια φωτογραφία αγκαλιά με την Αλεξάνδρα, αλλά το μάτι μας δε θα μπορούσε να μην «πέσει» στον χώρο του σπιτιού της και ειδικά στο μωβ χαλί της που φαίνεται από... χιλιόμετρα μακριά!

Η ίδια έγραψε χαρακτηριστικά:

«Κάπου σε αυτό το σημείο, ενώ χουζουρεύουμε αγκαλιά με όλο το ζωικό βασίλειο κ κυρίως τις μαϊμούδες που τις κουβαλάμε κ τις δυο μαζί απαραιτήτως, συνειδητοποίησα πως δεν έχουμε ανταλλάξει ευχές. Δεν έχω την απόλυτη σχέση με τα social, θα έχετε προσέξει πως τα ποστ κ τα stories δεν είναι σε καμία περίπτωση μέρος της καθημερινότητας μου, ειδικά σε περίοδο διακοπών κ ανάπαυλας, οι ευχές όμως λένε, δίνονται μέχρι κ 40 μέρες μετά το πέρας των εορτών! Εύχομαι λοιπόν μας από την καρδιά μου καλή χρόνια σε όλους! Κ όταν λέω καλή, εννοώ μια χρόνια με υγεία, σωματική κ ψυχική κ από εκεί κ έπειτα εύχομαι μια χρόνια εμπλουτισμένη με όλα όσα ο καθένας χρειάζεται για να νιώθει ολοκληρωμένος κ ικανοποιημένος από τη ζωή. Εύχομαι σε όλους να απολαύσουν τις καλές στιγμές την νέας χρονιάς, να ανταπεξέλθουν με σθένος στις οποίες δυσκολίες κ να θυμούνται πως όλοι είμαστε από εδώ περαστικοί, ζώντας μια ζωή που στο βάθος του αέναου χρόνου ενός σύμπαντος που υπήρχε πριν από εμάς κ θα εξακολουθεί να υπάρχει κ μετά την πορεία μας, μοιάζει κ είναι μικρή... καλή χρόνια! #happynewyear #wishes».

Δείτε την σχετική δημοσίευση:

Δείτε επίσης την Ελεονώρα Μελέτη σε μια χιουμοριστική στιγμή με την κόρη της στο σπίτι! Θα "λιώσετε"!

Ελεονώρα Μελέτη: Η αποκάλυψη για την αγωνία της μέσα από το δωμάτιο της κόρης της!

Η αποκάλυψη της Ελεονώρας Μελέτη μέσα από το δωμάτιο της κόρης της για την αγωνία που βιώνει αυτές τις ώρες!

Η γνωστή παρουσιάστρια είναι πολύ ενεργή στα social media της και μοιράζεται συχνά με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την καθημερινότητα της!

Έτσι, αυτήν την φορά η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε ότι ετοιμάζεται για οικογενειακή απόδραση στο εξωτερικό με τον σύζυγό της, Θοδωρή Μαροσούλη και την κόρη της, Αλεξάνδρα.

Το αγαπημένο ζευγάρι θα κάνει αλλαγή χρόνου στο εξωτερικό και θα ταξιδέψει για πρώτη φορά με αεροπλάνο με την 20 μηνών κόρη του και αποκαλύπτει ότι είναι ανυπόμονη αλλά και λίγο αγχωμένη.

Η ίδια με μια φωτογραφία μέσα από το δωμάτιο της μικρής Αλεξάνδρας αποκάλυψε:

«Το πρώτο ταξίδι της μικρής… πρώτη φορά σε αεροπλάνο, πρώτη φορά σε μια χώρα μακρινή. Και μαζί το πρώτο παιχνίδι, ένα λούτρινο αρκουδάκι, έρωτας μετά το πρώτο χάδι. Ποτέ χωρίς αυτό. Και το πρώτο γάλα μετά από αυτό της μαμάς, που είναι πάντα και το τελευταίο καθημερινό νανούρισμα… μαζί και το πρώτο μας βιβλίο που μιλάει για ζωάκια με αγαπημένο την άτακτη μαϊμού… 5,5 ώρες πτήσεις.. μια αγωνία την έχω».

Δείτε την σχετική δημοσίευση:

Δείτε την επίσης σε μια χιουμοριστική στιγμή με την κόρη της στο σπίτι!