Γιώργος Παπαδάκης: Το ενθύμιο από τον ΑΝΤ1 που τον έχει «σημαδέψει» και το στοίχημα με τον Κυριακού!

Η συγκινητική εξομολόγηση!

Γιώργος Παπαδάκης: Το ενθύμιο από τον ΑΝΤ1 που τον έχει «σημαδέψει» και το στοίχημα με τον Κυριακού!

Ο Γιώργος Παπαδάκης μίλησε για το στοίχημα που έβαλε με τον Μίνωα Κυριακού, αλλά και για το ενθύμιο που έλαβε από τον ΑΝΤ1 και που τον έχει «σημαδέψει»!

Ο γνωστός παρουσιαστής και δημοσιογράφος παραχώρησε μια σπάνια συνέντευξη στη Φαίη Σκορδά, κατά την επίσκεψή του στο Πρωινό.

Ο Γιώργος Παπαδάκης μίλησε για το πώς ξεκίνησε να παρουσιάζει το «Καλημέρα Ελλάδα» και τι ακριβώς είχε συμβεί με τον Μίνωα Κυριακού.

Είπε χαρακτηριστικά:

«Ένας λόγος που αγάπησα αυτό το κανάλι και δεν έφυγα, παρά τις δελεαστικές προτάσεις που μου είχαν γίνει, είναι και η εκπληκτική σχέση που είχα με τον Μίνωα Κυριακού. Όταν διαμορφωνόταν το πρόγραμμα του σταθμού του είπα ότι θέλω να κάνω μια πρωινή εκπομπή και μου λέει “Ποιος θα σε βλέπει; Δεν υπάρχει Γιώργη εκείνη την ώρα τηλεοπτικό κοινό”.

Ήρθαν κάποια στιγμή κάτι σύμβουλοι από την Αμερική για να βοηθήσουν στο να διαμορφωθεί το πρόγραμμα. Του είπαν, λοιπόν, ότι “Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνεις, είναι να ξεκινήσεις με ένα πρωινό πρόγραμμα”. Λέει, λοιπόν, στον κλητήρα: “Φώναξε τον Παπαδάκη”. Μου λέει “Την άλλη Δευτέρα ξεκινάμε” και ήταν Τρίτη. Ξεκινήσαμε και μου είπε: “Γιώργη, μέχρι τα βαθιά σου γεράματα θα είσαι εδώ και θα κάνεις αυτή την εκπομπή! Βάζουμε στοίχημα”; Δυστυχώς δεν είναι εδώ να του πω ότι κέρδισε το στοίχημα εκείνος, όχι εγώ.

Το αναμνηστικό που μου έδωσε, είναι ένα ασημένιο κουτί που είναι σκαλισμένο επάνω ότι “Κάποια στιγμή ήθελες να κάνεις μια πρωινή εκπομπή, σου είπα Γιώργη ξεκινάμε και ξεκίνησες”. Είναι από τα ενθύμια που θα έχω από εδώ, από τον ΑΝΤ1, από τα πιο σημαντικά».

Αυτό το δώρο τον έχει «σημαδέψει» και θα τον ακολουθεί για όλα τα χρόνια της ζωής του!

Επίσης ο Γιώργος Παπαδάκης μίλησε για αποτυχία που τον «στιγμάτισε» στον ΑΝΤ1!

Γιώργος Παπαδάκης: "Έσπασε" την σιωπή του για τις περικοπές στον ANT1! Έκανε την αποκάλυψη!

O Γιώργος Παπαδάκης "έσπασε" την σιωπή του για τις περικοπές στον ANT1 και έκανε επιτέλους την μεγάλη αποκάλυψη! Τι συμβαίνει στον σταθμό;

Σε πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε στην Realnews και την Πολυξένη Καραμίχα, ο παρουσιαστής μίλησε για τα πάντα!

“Τα πρώτα χρόνια της ιδιωτικής τηλεόρασης τα ποσά που δίνονταν ήταν υπερβολικά. Ένας από τους υπερβολικά αμειβόμενους ήμουν κι εγώ. Ήταν απολύτως φυσιολογικό να έρθουν οι αμοιβές σε φυσιολογικά επίπεδα. Έχω δεχτεί μεγάλες μειώσεις, αλλά το θεωρώ φυσιολογικό. Από την άλλη, θα σου πω ότι ουδέποτε διαχειρίστηκα εγώ τα οικονομικά μου”.

Ποιος τα διαχειρίζεται;

“Το απέναντι κανάλι! Τα πρώτα χρόνια της ιδιωτικής τηλεόρασης η εκπομπή έκανε 75% – 80% και μου έκαναν πολύ καλές οικονομικές προτάσεις. Οπότε ο ΑΝΤ1 μου έκανε αυξήσεις. Τότε επικρατούσε η αντίληψη ότι όποιος τα φέρνει τα παίρνει. Καβαλήσαμε κι εμείς -άλλοι περισσότερο, άλλοι λιγότερο- το καλάμι, άλλοι προβάλλοντας την προσωπική τους ζωή… Όλο αυτό κράτησε μέχρι το ’94 – ’95. Εγώ ποτέ δεν προέβαλα ούτε το αποτέλεσμα της δουλειάς μου ούτε την προσωπική μου ζωή. Εκεί όλα σταματούν. Υπάρχει ένα κουτάκι που γράφει: “Γιώργος Παπαδάκης – απαγορεύεται η είσοδος σε όλους, εκτός από τους ανθρώπους που αγαπώ και με αγαπούν, την οικογένειά μου”.

Ο γνωστός παρουσιαστής ωστόσο είχε ζήσει ξανά τον "εφιάλτη" της Μπάγιας Αντωνοπούλου! Τι ήταν αυτό που τον "τάραξε";