Βάσω Λασκαράκη: Εικόνα μέσα από το σαλόνι της με τον Σουλτάτο! Το μαύρο φωτιστικό που κρέμεται τραβάει τα βλέμματα!

Δίνει άλλη.... πινελιά στο χώρο!

Βάσω Λασκαράκη: Εικόνα μέσα από το σαλόνι της με τον Σουλτάτο! Το μαύρο φωτιστικό που κρέμεται τραβάει τα βλέμματα!

Εικόνα μέσα από το σαλόνι της Βάσω Λασκαράκη είδαμε, μαζί με τον Λευτέρη Σουλτάτο. Το μαύρο φωτιστικό που κρέμεται από το ταβάνι, τραβάει τα βλέμματα.

Η ηθοποιός ζει έναν όμορφο έρωτα στο πλευρό του συζύγου της, ειδικά μετά το γάμο τους στην Κρήτη που δυνάμωσε την σχέση τους.

Είναι από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της Ελληνικής showbiz, καθώς δεν διστάζουν να "τσαλακωθούν" μέσα από τα social media. Μάλιστα, μέσα από αναρτήσεις τους μας έχουν δείξει και το εσωτερικό του σπιτιού τους.

Στην πιο πρόσφατη δημοσίευση που ο Λευτέρης Σουλτάτος τρόλαρε την Βάσω Λασκαράκη, είδαμε και το ζεστό σαλόνι τους. Μάλιστα, το μαύρο φωτιστικό που κρέμεται από το ταβάνι τους είναι εκπληκτικό.

Βάσω Λασκαράκη σαλόνι σπίτι

Βάσω Λασκαράκη: Στο σαλόνι έχει μουσταρδί πολυθρόνα! Το χαλί στο πάτωμα είναι στο πιο απίστευτο χρώμα!

Στο σαλόνι του σπιτιού της η Βάσω Λασκαράκη έχει μια μουσταρδί πολυθρόνα που θα σας «κλέψει» το μυαλό. Μάλιστα, το χαλί που έχει στρώσει στο πάτωμα είναι στο πιο απίστευτο χρώμα.

Η ηθοποιός έχει επιλέξει μια πιο ζεστή διακόσμηση, ειδικά τις ημέρες των Χριστουγέννων, για το εσωτερικό του σπιτιού της.

Όπως είδαμε σε μια από τις αναρτήσεις της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Βάσω Λασκαράκη πόζαρε στο σαλόνι της καθισμένη σε μια πολύ εντυπωσιακή πολυθρόνα που ήταν στο χρώμα της μουστάρδας.

Στο ξύλινο πάτωμα ήταν στρωμένο ένα απίστευτο χαλί στις αποχρώσεις του γκρι. Πολύ εντυπωσιακή είναι και η κουζίνα της.

Βάσω Λασκαράκη σπίτι σαλόνι

Βάσω Λασκαράκη: Το σπίτι της είναι γεμάτο από ένα φυτό! Ο κρυφός συμβολισμός...

Το σπίτι της Βάσως Λασκαράκη είναι γεμάτο από ένα φυτό! Ο κρυφός συμβολισμός που σχεδόν κανείς δεν ήξερε!

Μια φωτογραφία της στο Instagram πρόδωσε την εμμονή της Βάσως Λασκαράκη με ένα συγκεκριμένο φυτό.... Και μάλιστα το έχει σχεδόν σε όλα τα δωμάτια!

Η Βάσω Λασκαράκη, πόζαρε στο σαλόνι του σπιτιού της και εμείς προσέξαμε τους κάκτους της! Η ηθοποιός, έχει όχι έναν, αλλά δύο πάνω στο τραπέζι και όπως όλα δείχνουν, τους αγαπάει πολύ! Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Βάσω Λασκαράκη: Είχε αγκαλιά τον Σουλτάτο και όλοι κοίταγαν την τσάντα της! Κοστίζει πάνω από 9.000 ευρώ!

Τι συμβολίζουν οι κάκτοι:

Ο κάκτος κατά βάση συμβολίζει την αντοχή, καθώς είναι ένα φυτό που αντέχει στο χρόνο και στις συνθήκες με αξιοθαύμαστο τρόπο.

Ενδεχομένως να μην αποτελεί το ιδανικό δώρο για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, ωστόσο ένας κάκτος είναι πολύ συνηθισμένο να προσφέρεται σε φίλους ή συγγενείς, προκαλώντας συνήθως μεγάλη χαρά. Όπως είπαμε νωρίτερα, τα φυτά αυτά συμβολίζουν την ανθεκτικότητα, όποτε είναι ιδανικό δώρο για κάποιον που βιώνει μια δύσκολη στιγμή. Σε κάθε περίπτωση όμως, ένας κάκτος είναι ένα εξαιρετικό διακοσμητικό, εξαιτίας της ιδιαίτερης εμφάνισής του. Ένα επιπλέον προσόν των κάκτων είναι ότι απαιτούν ελάχιστη φροντίδα, αφού δεν χρειάζεται πότισμα περισσότερες από λίγες φορές το μήνα.