Καφέ της Χαράς: Το τηλεφώνημα που δέχτηκε ο Ρώμας πριν την πρεμιέρα! «Μου είπαν θα μας κάψει ο Κυριακού»!

Τι συνέβη;

Καφέ της Χαράς: Το τηλεφώνημα που δέχτηκε ο Ρώμας πριν την πρεμιέρα! «Μου είπαν θα μας κάψει ο Κυριακού»!

Όχι ένα τηλεφώνημα, αλλά πολλά δέχτηκε ο Χάρης Ρώμας πριν την πρεμιέρα του Καφέ της Χαράς. «Μου είπαν θα μας κάψει ο Κυριακού».

Η αγαπημένη κωμική σειρά επέστρεψε και μας γύρισε πολλά χρόνια με τους ήρωες που αγαπήσαμε να έχουν μεγαλώσει κατά 15 χρόνια.

Μετά την «φωτιά» που έβαλε ο Καφέ της Χαράς στην τηλεθέαση, ο Χάρης Ρώμας μίλησε στο Πρωινό και θέλησε να ευχαριστήσει τους τηλεθεατές που τους στήριξαν.

Μάλιστα, αποκάλυψε πως πολλοί συνεργάτες του ανησύχησαν με την επιλογή του ΑΝΤ1, να προβάλει την πρεμιέρα Παραμονή Πρωτοχρονιάς. «Μου έλεγαν πάρε τηλέφωνο τον Κυριακού να του πεις να μην μας βάλει Παραμονή θα μας κάψει» σημείωσε, με την τηλεθέαση βέβαια να διαψεύδει τις ανησυχίες τους.

Καφέ της Χαράς: Η μεγάλη αλλαγή που φέρνει ο Χάρης Ρώμας στην σειρά και η εντολή που δεν μπορεί να παραβιάσει κανείς!

Η μεγάλη αλλαγή που φέρνει ο Χάρης Ρώμας στην σειρά «Καφέ της Χαράς» και η εντολή που δεν μπορεί να παραβιάσει κανείς!

Ο γνωστός ηθοποιός και σεναριογράφος έχει ξεκινήσει εντατικά τα γυρίσματα του remake και είναι πολύ ενθουσιασμένος, όπως και οι πιστοί τηλεθεατές της σειράς του ΑΝΤ1!

O Χάρης Ρώμας σε μια πρόσφατη συνέντευξη μίλησε για όσα πρόκειται να δούμε στα νέα επεισόδια του «Καφέ της Χαράς», ενώ αποκάλυψε και τι είναι αυτό που έχει απαγορεύσει σε όλους τους συντελεστές της σειράς και η αλλαγή που φέρνει!

Αδιανόητο! Δεν το κατάλαβε κανείς! Ηθοποιός από το "Κωνσταντίνου και Ελένης" έχει παίξει και στο "Καφέ της Χαράς"...

Ο Χάρης Ρώμας κάνει την αλλαγή στις τηλεοπτικές σειρές, καθώς βγάζει στο «γυαλί» καινούρια πρόσωπα με σκοπό να γίνουν γνωστοί, κάτι που δεν έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε στην ελληνική τηλεόραση!

Ο ίδιος είπε χαρακτηριστικά:

«Την Πέμπτη ξεκινήσαμε τα γυρίσματα (σ.σ. στην Αττική και την Καρυά Αργολίδας), ενώ προηγήθηκαν πολλά δοκιμαστικά. Η πρώτη μας συνάντηση ήταν υπέροχη. Ξαναβρεθήκαμε όλοι μαζί, σαν τα μέλη μιας αγαπημένης οικογένειας. Ύστερα από δύο ώρες, νιώθαμε σαν να μην πέρασε μια μέρα!

Σε ό,τι αφορά τη νέα πλοκή του έργου, δεν μπορώ να δώσω πολλές πληροφορίες, είναι κάτι που έχω απαγορεύσει σε όλους τους συντελεστές να κάνουν. Αυτό που μπορώ να πω είναι πως από γνωστούς ηθοποιούς θα δούμε τη Ζέτα Δούκα. Οι υπόλοιποι θα είναι εσκεμμένα όχι γνωστοί, για να τους κάνουμε εμείς γνωστούς. Για μένα είναι μεγάλη χαρά να βγαίνουν νέα πρόσωπα από δουλειές μου».