Βασίλης Σπανούλης: Έσκασαν τα ευχάριστα νέα! Ευτυχισμένη μαζί του και η Ολυμπία Χοψονίδου...

Τι συνέβη;

Βασίλης Σπανούλης: Έσκασαν τα ευχάριστα νέα! Ευτυχισμένη μαζί του και η Ολυμπία Χοψονίδου...

Έσκασαν τα ευχάριστα νέα για τον Βασίλη Σπανούλη, ενώ στο πλευρό του βρίσκεται ευτυχισμένη και η Ολυμπία Χοψονίδου.

Στην τεράστια καριέρα του έχει να επιδείξει αμέτρητα τρόπαια και πολλές ατομικές διακρίσεις στις οποίες προστέθηκε μία ακόμη...

Στα 160 δευτερόλεπτα πριν το φινάλε του αγώνα με την Φενέρ ο Σπανούλης αν και είχε μπροστά του τον πολύ ψηλότερο Τόμας με τη γνωστή του κίνηση σηκώθηκε έξω από τα 6.75 και ευστόχησε σηκώνοντας όλο το πόδι στο γήπεδο.

Όχι τόσο γιατί μείωσε σε 80-90, αλλά γιατί μ' αυτό το τρίποντο έφτασε στους 4.154 πόντους στην Euroleague, δύο περισσότερους από τους 4.152 του Χουάν Κάρλος Ναβάρο, τον οποίο προσπέρασε και είναι πια αυτός στην κορυφή των σκόρερ της διοργάνωσης.

Μόνο το επίτευγμα του αποκτά ακόμη μεγαλύτερη αξία αν σκεφτούμε ότι ο αρχηγός του Ολυμπιακού είναι ταυτόχρονα και ο κορυφαίος παίκτης στην ιστορία της Euroleague όσον αφορά τις ασίστ!

Αναλυτικά η κορυφαία πεντάδα των σκόρερ
1. Βασίλης Σπανούλης 4.154

2. Χουάν Κάρλος Ναβάρο 4.152

3. Γιώργος Πρίντεζης 3.098

4. Παούλιτς Γιανκούνας 3.012

5. Φελίπε Ρέγιες 2.998

protothema.gr

Να σημειώσουμε πως η Ολυμπία Χοψονίδου περιμένει το 6ο παιδάκι της και είναι στο μήνα της να γεννήσει. Ποιο είναι το φύλο του μωρού;

Ολυμπία Χοψονίδου: Τα σκηνικά που έχει ζήσει με τον Σπανούλη και η αποκάλυψη - «Μπροστά μου έχουν...»

Τα σκηνικά που έχει ζήσει σε δημόσιες εμφανίσεις της με τον Βασίλη Σπανούλη, αποκάλυψε η Ολυμπία Χοψονίδου. Τι έχει συμβεί μπροστά της;

Το μοντέλο επικοινωνεί σχεδόν καθημερινά με τους διαδικτυακούς της φίλους στο λογαριασμό της στο Instagram και έχει μοιραστεί αρκετά πράγματα για τη ζωή της.

Σε ένα Q&A που πραγματοποίησε, αποκάλυψε αν ζηλεύει τον Βασίλη Σπανούλη, δίνοντας μάλιστα στην απάντηση της κάτι που δεν γνωρίζαμε.

Συγκεκριμένα, είπε πως δεν τον ζηλεύει, παρόλο που έχει ζήσει σκηνικά έξω και εκδηλώσεις αγάπης.

Ολυμπία Χοψονίδου Βασίλης Σπανούλης