Λάουρα Νάργες: Διέλυσε την σχέση της! Δεν ήταν μαζί ούτε 60 μέρες με τον πρώην παίκτη του Survivor! Τι συνέβη;

Η πιο... express σχέση!

Λάουρα Νάργες: Διέλυσε την σχέση της! Δεν ήταν μαζί ούτε 60 μέρες με τον πρώην παίκτη του Survivor! Τι συνέβη;

Τι συνέβη και διέλυσε την σχέση της με τον πρώην παίκτη του Survivor η Λάουρα Νάργες; Δεν ήταν μαζί ούτε καν 60 ημέρες και τελειώσαν όλα!

Στη σχέση της παρουσιάστριας με τον Βασίλη Σίμο, που έγινε γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στο Survivor 3, φαίνεται πως κάτι πήγε στραβά, αφού σύμφωνα με όσα είπε η Νάνσυ Παραδεισανού, το ζευγάρι δεν είναι πια μαζί.

«Υπήρχε μια σχέση περίπου διμήνου. Τώρα ήρθε το τέλος. Οι πληροφορίες μου λένε πως η Λάουρα προχώρησε τη ζωή της παρακάτω!», είπε η δημοσιογράφος στον «αέρα» του «Πρω1νού».

Να θυμίσουμε πως πριν από αρκετό καιρό η Λάουρα είχε χωρίσει από τον Μιχάλη Μουρούτσο και είχε, μάλιστα, προκληθεί πανικός με τον εκβιασμό που είχε δεχτεί εκείνη την περίοδο!

Λάουρα Νάργες: Είναι σε σχέση με πρώην παίκτη του Survivor! Τα φιλιά στα μπουζούκια! Φωτογραφίες ντοκουμέντο!

Φωτογραφίες ντοκουμέντο από τη Λάουρα Νάργες στα μπουζούκια! Είναι σε σχέση με πρώην παίκτη του Survivor και δίνουν φιλιά!

Έκρυβαν το ειδύλλιο τους για λίγους μήνες, όπως αναφέρουν πληροφορίες, αλλά ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr τους απαθανάτισε μαζί στον Γιώργο Σαμπάνη πριν από λίγες ημέρες και... ο ενθουσιασμός δεν κρυβόταν!

Ο Βασίλης Σίμος, όπως όλοι αναφέρουν, βρίσκεται στο πλευρό της Λάουρας Νάργες εδώ και λίγο καιρό οι πρώτες φωτογραφίες, κοινές τους φωτογραφίες είναι αυτές:

Λάουρα Νάργες

Λάουρα Νάργες σχέση Survivor

Survivor σχέση

Λάουρα Νάργες Βασίλης Σίμος

Βέβαια, να τονίσουμε ότι κρατούσαν τις απαραίτητες αποστάσεις και δεν έδωσαν δικαιώματα για να συζητηθούν!

Μάλιστα, ο Βασάλος πριν από λίγες ημέρες επιβεβαίωσε ανοιχτά την σχέση τους!