Φαίη Σκορδά: Ο ανιψιός της πάει... κόντρα στον Snik! «Τρελάθηκε» με το βίντεο που έπαιξε στον αέρα!

Έγινε και εκείνος... τράπερ!

Φαίη Σκορδά: Ο ανιψιός της πάει... κόντρα στον Snik! «Τρελάθηκε» με το βίντεο που έπαιξε στον αέρα!

Ο ανιψιός της Φαίης Σκορδά πάει... κόντρα στον Snik, αφού και ο ίδιος ξεκινάει την καριέρα του στο χώρο της τραπ σκηνής. Με το βίντεο που έπαιξε στον αέρα «τρελάθηκε».

Η παρουσιάστρια του Πρωινού έχει μεγάλη αδυναμία στον ανιψιό από το σόι της μητέρας της και περνάνε αρκετές ώρες μαζί όταν έχουν και οι δυο ελεύθερο χρόνο.

Σήμερα, με αφορμή μια συνέντευξη του Snik αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής πως ο ανιψιός της γύρισε το πρώτο του βίντεο κλιπ όπου τραγουδάει το δικό του ραπ κομμάτι. Στον αέρα δεν σταμάτησε να τον θαυμάζει.

Μάλιστα, κατά την διάρκεια της συζήτησης του με τους συνεργάτες της είπε πως «Ποιος είναι καλύτερος ο Snik ή ο ανιψιός μου;».

Πως θα πήγε χθες το Πρωινό στην τηλεθέαση; Μπήκε με το δεξί η χρονιά;

Φαίη Σκορδά: Θα τρίβετε τα μάτια σας με τον ανιψιό της! Δημοσίευσε μαζί του αυτή την φωτογραφία!

Θα τρίβετε τα μάτια σας με τον ανιψιό της Φαίης Σκορδά! Δημοσίευσε μαζί του αυτήν την φωτογραφία και μείναμε με το στόμα ανοιχτό!

Η καλλονή παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 είναι πολύ ενεργή στα social media της και μοιράζεται συχνά στιγμές από την καθημερινότητά της!

Έτσι κι αυτήν την φορά δημοσίευση μια φωτογραφία στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram που βρίσκεται στο πλευρό ενός κούκλου!

Αυτό ο κούκλος λοιπόν είναι ο ανιψιός της και μας άφησε με το στόμα ανοιχτό!

Στην λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε χαρακτηριστικά:

«Πως περνούν τα χρόνια κ το νινί στην αγκαλιά μου γίνεται παλικάρι.... Ο ανιψιός μου...»!

Δείτε την σχετική δημοσίευση:

Snik: "Έσκασαν" τα ευχάριστα! Δάκρυα χαράς για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου!

Επιτέλους τα ευχάριστα "έσκασαν" για το Snik και φυσικά από το πλευρό του δε θα μπορούσε να λείπει η αγαπημένη του, Ηλιάνα Παπαγεωργίου, που μόλις τα άκουσε, έτρεξαν δάκρυα χαράς από τα μάτια της!

Το αγαπημένο ζευγάρι περνάει μία από τις πιο όμορφες περιόδους τους, μιας και βρίσκονται στην αρχή της σχέσης του και είναι στα "μέλια"!

Άλλωστε δεν είναι λίγες οι φορές που ο φακός τους έχει "συλλάβει" να μην ξεκολλάει ο ένας από τον άλλον!

Μία μεγάλη επιτυχία του ράπερ ήρθε για να τους φέρει ακόμα μεγαλύτερη χαρά, μιας και ο Snik κυκλοφόρησε το νέο του τραγούδι, το οποίο αναμένεται να σπάσει τα ταμεία!

Το τραγούδι λέγεται "Big Man" και ήδη βρίσκεται πρώτο στα charts!