Το Καφέ της Χαράς: Το πρώτο μήνυμα της «Βάλιας» μετά την επιστροφή της σειράς

Η ανάρτηση στο Facebook!

Το Καφέ της Χαράς: Το πρώτο μήνυμα της «Βάλιας» μετά την επιστροφή της σειράς

Η Έφη Ρασσιά η αλλιώς «Βάλια» από το Καφέ της Χαράς έστειλε το πρώτο της μήνυμα μετά την επιστροφή της σειράς.

Η σειρά επέστρεψε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, κάνοντας ρεκόρ τηλεθέασης και σημειώνοντας 44% στο δυναμικό κοινό, ενώ ξεπέρασε σε τέταρτο το 51% στα νούμερα τηλεθέασης.

Η ηθοποιός θέλησε να ευχαριστήσει τους διαδικτυακούς της φίλους και να στείλει το δικό της μήνυμα για την επιστροφή της σειράς.

«Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για όλα τα μηνύματα με ευχές για τη νέα χρονιά και για τη συνέχεια του Καφέ!!! Πραγματικά δεν περίμενα τόσο θερμή ανταπόκριση, είναι τόσο συγκινητικό και λυπάμαι που δεν μπορώ να απαντήσω σε όλα τα μηνύματα άμεσα...Θα απαντήσω προσωπικά σε κάθε μήνυμα σιγά σιγά, μέχρι τότε απ’ τα βάθη της καρδιάς μου εύχομαι ένα υπέροχο νέο έτος για όλους, με υγεία και πολλές ευτυχισμένες στιγμές γεμάτες χαρά, αισιοδοξία και... καλό καφέ!» έγραψε».

Καφέ της Χαράς επιστροφή

Εντωμεταξύ δες ποιος ηθοποιός από το "Κωνσταντίνου και Ελένης" έχει παίξει και στο "Καφέ της Χαράς"...

Καφέ της Χαράς: Το τηλεφώνημα που δέχτηκε ο Ρώμας πριν την πρεμιέρα! «Μου είπαν θα μας κάψει ο Κυριακού»!

Όχι ένα τηλεφώνημα, αλλά πολλά δέχτηκε ο Χάρης Ρώμας πριν την πρεμιέρα του Καφέ της Χαράς. «Μου είπαν θα μας κάψει ο Κυριακού».

Η αγαπημένη κωμική σειρά επέστρεψε και μας γύρισε πολλά χρόνια με τους ήρωες που αγαπήσαμε να έχουν μεγαλώσει κατά 15 χρόνια.

Μετά την «φωτιά» που έβαλε ο Καφέ της Χαράς στην τηλεθέαση, ο Χάρης Ρώμας μίλησε στο Πρωινό και θέλησε να ευχαριστήσει τους τηλεθεατές που τους στήριξαν.

Μάλιστα, αποκάλυψε πως πολλοί συνεργάτες του ανησύχησαν με την επιλογή του ΑΝΤ1, να προβάλει την πρεμιέρα Παραμονή Πρωτοχρονιάς. «Μου έλεγαν πάρε τηλέφωνο τον Κυριακού να του πεις να μην μας βάλει Παραμονή θα μας κάψει» σημείωσε, με την τηλεθέαση βέβαια να διαψεύδει τις ανησυχίες τους.

Καφέ της Χαράς: Η μεγάλη αλλαγή που φέρνει ο Χάρης Ρώμας στην σειρά και η εντολή που δεν μπορεί να παραβιάσει κανείς!

Η μεγάλη αλλαγή που φέρνει ο Χάρης Ρώμας στην σειρά «Καφέ της Χαράς» και η εντολή που δεν μπορεί να παραβιάσει κανείς!

Ο γνωστός ηθοποιός και σεναριογράφος έχει ξεκινήσει εντατικά τα γυρίσματα του remake και είναι πολύ ενθουσιασμένος, όπως και οι πιστοί τηλεθεατές της σειράς του ΑΝΤ1!

O Χάρης Ρώμας σε μια πρόσφατη συνέντευξη μίλησε για όσα πρόκειται να δούμε στα νέα επεισόδια του «Καφέ της Χαράς», ενώ αποκάλυψε και τι είναι αυτό που έχει απαγορεύσει σε όλους τους συντελεστές της σειράς και η αλλαγή που φέρνει!