Γάμος στην showbiz: Πασίγνωστο μοντέλο αρραβωνιάστηκε δισεκατομμυριούχο! Το μονόπετρο που βγάζει μάτι...

Η τρυφερή ανάρτηση στα social media!

Γάμος στην showbiz: Πασίγνωστο μοντέλο αρραβωνιάστηκε δισεκατομμυριούχο! Το μονόπετρο που βγάζει μάτι...

Γάμο θα έχουμε στην showbiz καθώς πασίγνωστο μοντέλο αρραβωνιάστηκε δισεκατομμυριούχο! Το μονόπετρο της βγάζει μάτι...

Ο λόγος για την Natalia Vodianova, η οποία είπε το μεγάλο ναι στον σύντροφο της και έκανε την ανακοίνωση μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram.

Το μοντέλο και ο Antoine Arnaud γνωρίστηκαν το 2011 και μαζί απέκτησαν δυο παιδιά. Ωστόσο κρατούσαν χαμηλό προφίλ στη σχέση τους

Ο σύντροφος της είναι δισεκατομμυριούχος, καθώς ο πατέρας του, Bernard Arnault, είναι ο ιδιοκτήτης της μεγαλύτερης εταιρείας πολυτελών ειδών στον κόσμο, της LVMH Moet Hennessy και μάλιστα η εκτιμώμενη περιουσία του αγγίζει τα 84 δισεκατομμύρια δολάρια και τον καθιστά έναν από τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο.

«Αυτό το έτος ήταν όμορφο και αξέχαστο. 2020 σου ερχόμαστε. Ανυπομονώ να γιορτάσω την νέα χρονιά με τους αγαπημένους μας» έγραψε στην φωτογραφία που δημοσίευσε.

Αυτή δεν είναι πρώτη φορά που θα παντρευτεί, καθώς στο παρελθόν υπήρξε παντρεμένη με τον Justin Portman, επίσης δισεκατομμυριούχο για 9 χρόνια και μαζί έχουν αποκτήσει τρία παιδιά.

Μάλιστα ακόμη ένας γάμος - "βόμβα" ήρθε στην ελληνική showbiz! Δεν φαντάζεστε ποιο ζευγάρι του Power of Love θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας!

Γάμος «βόμβα» στην ελληνική showbiz! Παντρεύεται το αγαπημένο ζευγάρι;

Μόλις «έσκασε» η είδηση ότι σύντομα θα γίνει ένας γάμος «βόμβα» στην ελληνική showbiz! Το αγαπημένο ζευγάρι παντρεύεται τελικά;

Η είδηση έγινε γνωστή εχθές λίγο μετά από την αλλαγή του χρόνου και μέσα από τον λογαριασμό της ηθοποιού στο Instagram!

Ο λόγος για την Κωνσταντίνα Κομμάτα και τον Γιώργο Σαμαρά που είναι ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz.

Συγκεκριμένα η Κωνσταντίνα μας αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram πως ο καλός της της έκανε πρόταση γάμου κατά την παραμονή τους στην γαλλική πρωτεύουσα.

Η ηθοποιός δημοσίευσε μια τρυφερή φωτογραφία, όπου αυτή και ο Γιώργος Σαμαράς είναι αγκαλιά και κοιτιούνται στα μάτια μπροστά από τον Πύργο του Άιφελ.

Στη λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε: « Χιλιάδες φορές, ναι!» και κάπως έτσι φαίνεται ότι κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους, έγινε και η πρόταση γάμου.

Δείτε την σχετική δημοσίευση: