Σταματίνα Τσιμτσιλή: Οι ευχές της Ελένης για καλή ανάρρωση στην παρουσιάστρια και η αποκάλυψη! Σήμερα ήταν να...

Τι είπε στον αέρα της εκπομπής!

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Οι ευχές της Ελένης για καλή ανάρρωση στην παρουσιάστρια και η αποκάλυψη! Σήμερα ήταν να...

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή σήμερα είναι άρρωστη και η Ελένη Μενεγάκη έστειλε της ευχές την στην παρουσιάστρια ενώ έκανε και μια αποκάλυψη για σήμερα.

Η παρουσιάστρια του Happy Day αισθάνθηκε το πρωί της Παρασκευής μια έντονη αδιαθεσία και αποχώρησε από την εκπομπή λέγοντας.

«Παιδιά έχω μια επιδείνωση περίεργη, δεν νιώθω πάρα πολύ καλά. Θα σας αφήσω να κλείσετε εσείς την εκπομπή, να πάω σπίτι να ξεκουραστώ. Είμαι άρρωστη από χθες. Δεν μου έχει ξανατύχει. Δουλεύω από 18 χρονών, είμαι 38, 20 χρόνια δεν έχω λείψει ποτέ από τη δουλειά μου, αλλά ειλικρινά νιώθω ότι δεν έχω δυνάμεις να βγάλω την εκπομπή. Απλά σας το λέω, πάω να ξεκουραστώ. Ήταν ο γιος μου λίγο άρρωστος» είπε.

Από την άλλη η Ελένη Μενεγάκη ευχήθηκε περαστικά στην παρουσιάστρια και αποκάλυψε μάλιστα πως σήμερα ήταν να είναι καλεσμένη στην εκπομπή της όμως εξαιτίας της ίωσης που την ταλαιπωρεί δεν θα βρίσκοταν εκεί.

Πριν λίγο καιρό και τα παιδιά της παρουσιάστριας είχαν βγει στην εκπομπή με αποτέλεσμα να συγκινηθεί.

Ελένη Μενεγάκη: Το δημόσιο μήνυμα στην Σταματίνα Τσιμτσιλή!

Στο κλίμα της αποκριάς έχει μπει από νωρίς το πρωί όλη η Ελληνική τηλεόραση με αφορμή την Τσικνοπέμπτη.

Πρώτη η Σταματίνα Τσιμτσιλή που ντύθηκε sexy αστυνομικός. Διαβάστε παρακάτω...

Η εμφάνισή της δεν πέρασε απαρατήρητη και την σχολίασε Ελένη Μενεγάκη!

«Ωραία μέρα η Τσικνοπέμπτη. Μπορεί εμείς να μη ντυνόμαστε πια, αλλά τη χάρηκα τη Σταματίνα που έγινε αστυνομικίνα σήμερα. Ήσουν κούκλα. Πραγματικά σου πάει τόσο πολύ αυτή η στολή. Εμένα μου φάνηκε και ιδιαιτέρως σeξυ ενώ ήταν πολύ κλειστά όλα αυτά που φορούσε. Πραγματικά πάρε τη στολή και βγες να διασκεδάσεις. Υπεροχή. Σου πήγαινε πολύ. Είδα μια αλλιώτικη Σταματίνα. Μπράβο Σταματίνα», είπε μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια.