Γιάννης Μπέζος: Οι δηλώσεις που θα συζητηθούν! «Ήταν σαν νοστιμιές και όχι σαν μνημόσυνα»!

«Δεν ήταν πιο ωραία, χάλια ήταν!»

Γιάννης Μπέζος: Οι δηλώσεις που θα συζητηθούν! «Ήταν σαν νοστιμιές και όχι σαν μνημόσυνα»!

«Ήταν σαν νοστιμιές και όχι σαν μνημόσυνα», είπε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Μπέζος και έκανε δηλώσεις που θα συζητηθούν!

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό», του ΑΝΤ1 και είπε ποια είναι η άποψη του για την επαναφορά στην τηλεόραση παλαιότερων σειρών με νέα επεισόδια!

Ο Γιάννης Μπέζος είπε χαρακτηριστικά:

«Οι σκηνές από παλιές σειρές στο εορταστικό επεισόδιο του “Πέτα τη φριτέζα” ήταν για τα 30 χρόνια του ΑΝΤ1. Ήταν ένας τρόπος να πάμε λίγο στο παρελθόν, ήταν σαν νοστιμιές και όχι σαν μνημόσυνα, δηλαδή, τι ωραία που ήταν πριν 30 χρόνια. Δεν ήταν πιο ωραία, χάλια ήταν. Μια χαρά είναι τώρα και αυτά πρέπει να τα έχουμε στην καρδιά μας και όχι στον σβέρκο μας να μας ταλαιπωρούν.

Δεν μου αρέσουν οι συνέχειες των παλιών σειρών καθόλου. Αυτή είναι προσωπική εκτίμηση. Δεν έχουν κανένα νόημα. Άσχετα αν τα βλέπει ο κόσμος, ο κόσμος μπορεί να δει απίθανα πράγματα. Δεν σημαίνει ότι δικαιώνονται. Μακάρι οι άνθρωποι να είναι πολύ επιτυχημένο αυτό που κάνουν. Εγώ δεν θα το έκανα.

Μπήκαμε στην τρίτη δεκαετία του 21ου αιώνα και εμείς ακόμα έχουμε τα “σουσούμια” του προηγούμενου αιώνα. Τελείωσαν αυτά, μαζί με την τηλεόραση του ’90. Τελειώσανε».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Δείτε επίσης την προκλητική δήλωση που είχε κάνει πριν καιρό! "Το αξίζω να είναι πολύ ακριβή η..."

Γιάννης Μπέζος: Οι σκληροί χαρακτηρισμοί για τα ριάλιτι και τους συναδέλφους του ηθοποιούς! (Βίντεο)

Με σκληρά λόγια μίλησε ο Γιάννης Μπέζος στο Ηappy Day, για τα ριάλιτι αλλά και για τους συναδέλφους του ηθοποιούς!

Ο ίδιος ρωτήθηκε σχετικά και οι απαντήσεις του θα συζητηθούν!

«Δεν με ενδιαφέρει να έχω καλή σχέση με τους συνεργάτες μου, με ενδιαφέρει το αποτέλεσμα. Εξάλλου δεν είναι υποχρεωτικό αλλά μην ξεχνάτε πως η δουλειά μας δεν είναι παιδική χαρά και όταν δεν ταιριάζεις με κάποιον το αποτέλεσμα βγαίνει καλύτερο» είπε ο Γιάννης Μπέζος!

Στην συνέχεια, ερωτηθείς σχετικά με τα ριάλιτι αγάπης ο Γιάννης δεν δίστασε να τα χαρακτηρίσει με μια λέξη... άθλια! Δείτε το σχετικό βίντεο: