Μαρέβα Μητσοτάκη: «Πάτησε» κάτω τις πρώτες κυρίες του Ισραήλ και της Κύπρου με την εμφάνιση της! Το φόρεμα που εντυπωσίασε!

Παρέδωσε μαθήματα στιλ!

Μαρέβα Μητσοτάκη: «Πάτησε» κάτω τις πρώτες κυρίες του Ισραήλ και της Κύπρου με την εμφάνιση της! Το φόρεμα που εντυπωσίασε!

«Πάτησε» κάτω τις πρώτες κυρίες του Ισραήλ και της Κύπρου η Μαρέβα Μητσοτάκη στο δείπνο τους. Εντυπωσίασε το φόρεμα της.

Επίσημη επίσκεψη στην Ελλάδα πραγματοποιεί ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας και ο πρωθυπουργός του Ισραήλ η πρώτης κυρία της χώρας ως οικοδέσποινα παρέθεσε γεύμα στις συζύγους των δυο ηγετών.

Η Μαρέβα Μητσοτάκη βρέθηκε με τις δυο κυρίες, σε γνωστό εστιατόριο στην Αθήνα και τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω τους. Η σύζυγος του Κυριάκου Μητσοτάκη, επέλεξε ένα σκούρο πράσινο μάξι φόρεμα με λευκά μανίκια που συνδύασε με ένα ζευγάρι κρεμαστά σκουλαρίκια.

Μαρέβα Μητσοτάκη φόρεμα

Πριν λίγες ημέρες, η Μαρέβα έκλεψε τα βλέμματα με το πουλόβερ της που την έκανε να μοιάζει με βασίλισσα του χιονιού.

Κυριάκος Μητσοτάκης: Έβαλε φόρμα και έκανε Πρωτοχρονιά με την Μαρέβα! Πιο χαλαρός από ποτέ!

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έβαλε φόρμα και έκανε Πρωτοχρονιά πιο χαλαρός από ποτέ με την σύζυγό του, Μαρέβα!

Τις ημέρες των γιορτών ο Πρωθυπουργός επέλεξε να τις περάσει στην Αθήνα μαζί με την οικογένειά του!

Σήμερα μετά το τέλος των υποχρεώσεών του, βρέθηκε με τη σύζυγό του Μαρέβα στο Λυκαβηττό, και συγκεκριμένα στο εκκλησάκι των Αγίων Ισιδώρων και από εκεί έστειλε τις δικές τους ευχές.

Οι δυο τους όπως θα δείτε στην παρακάτω φωτογραφία τόσο ο Κυριάκος Μητσοτάκης όσο και η Μαρέβα επέλεξαν να εμφανιστούν με casual ρούχα!

Ο ίδιος έγραψε στη λεζάντα:

«Μετά την ολοκλήρωση του επίσημου προγράμματος από το εκκλησάκι των Αγίων Ισιδώρων στο Λυκαβηττό. Καλή χρονιά».

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Κυριάκος Μητσοτάκης: Ανέβηκε στο βουνό με sport look! Πού ήταν η Μαρέβα;

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε μία ανατρεπτική εμφάνιση με sport look! Ανέβηκε στο βουνό για να κάνει mountain bike σε μία μικρή του εξόρμηση, ωστόσο όλοι αναρωτήθηκαν που ήταν η σύζυγός του, Μαρέβα.

Ο πρωθυπουργός είναι εξαιρετικά δραστήριος και δε χάνει την ευκαιρία για μία μικρή περιπέτεια στην εξοχή. Έτσι, με αφορμή την επίσκεψή του στα Μετέωρα, αποφάσισε να κάνει mountain bike.

Το στιγμιότυπο μοιράστηκε ο ίδιος μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, στέλνοντας ένας μήνυμα σε όλους τους λάτρεις του sport!

«Τα Μετέωρα είναι μοναδικός προορισμός! Και για outdoor δράσεις! Καλημέρα» έγραψε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κάτω από τη φωτογραφία του.