Ντορέττα Παπαδημητρίου: Η "τρυφερή" φωτογραφία με τα παιδιά της! Δεν θα πιστέψετε πόσο έχουν μεγαλώσει!

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Η

Δεν θα πιστέψετε πόσο έχουν μεγαλώσει τα "μικρά" της! Μια "τρυφερή" φωτογραφία θέλησε να μοιραστεί η Ντορέττα Παπαδημητρίου με τα παιδιά της στα κοινωνικά δίκτυα και τους άφησε όλους άφωνους!

Η ίδια ως λάτρης των social media θέλησε να δημοσιεύσει μια γλυκιά εικόνα με τους γιους της και να δείξει σε όλους το πόσο μεγάλωσαν!

Αν παρατηρήσετε και εσείς τα παιδιά της φαίνεται να την έχουν περάσει στο ύψος, ενώ η ίδια σχολίασε την φωτογραφία της γράφοντας, “Το 2020 ξεκίνησε με ένα ΖΝΤΟ! Πολύ καλή χρονιά σε όλους !Με υγεία, τύχη και ό,τι ποθεί ο καθένας ❤”.

Εσείς έχετε δει την εικόνα της Ντορέττα Παπαδημητρίου από τα παρασκήνια της νέας σειράς του Alpha; Την αποκάλυψε η ίδια.

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Οι γιοι της μεγάλωσαν και την έφτασαν στο ύψος!

Οι γιοι της Ντορέττας Παπαδημητρίου μεγάλωσαν και την έφτασαν στο ύψος. Ο Φίλιππος και ο Διονύσης, είναι οι μεγαλύτερες αδυναμίες της.

Μπορεί ένα μεγάλο μέρος της καθημερινότητάς της να είναι αφιερωμένο στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, ωστόσο, οι δύο γιοι είναι η πρώτη της προτεραιότητα.

Μαμά και γιοι απόλαυσαν το Σαββατοκύριακο έναν όμορφο περίπατο με θέα το ηλιοβασίλεμα και η Ντορέττα Παπαδημητρίου, δημοσίευσε μια φωτογραφία τους στον λογαριασμό της στο Instagram.

Όπως βλέπουμε, ο Διονύσης και ο Φίλιππος, έχουν γίνει ολόκληροι άντρες και έχουν φτάσει την μαμά τους στο ύψος.

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Πρώτη φωτογραφία από τα παρασκήνια της νέας σειράς του Alpha!

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου αποκάλυψε την πρώτη φωτογραφία από τα παρασκήνια της νέας σειράς του AlphaTv!

Η γνωστή ηθοποιός και παρουσιάστρια είναι πολύ αγαπητή στην ελληνική showbiz. Ένα από τα στοιχεία που τη διακρίνουν είναι το χιούμορ της κι αυτό το αποδεικνύει διαρκώς.

Η ίδια είναι πολύ ενεργή στα social media κι έτσι σήμερα το απόγευμα (3 Αυγούστου), η ηθοποιός δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία όπου της έχουν περάσει… χειροπέδες. Ντορέττα Παπαδημητρίου: Αυτός είναι ο φύλακας άγγελός της!

Δεν συνέβη όμως κάτι κακό στην ίδια, αλλά στον ρόλο που υποδύεται στη νέα κωμική σειρά του ALPHA «Κρατάς μυστικό;».

Στην λεζάντα της φωτογραφίας επέλεξε να γράψει: «Κρατάς μυστικό #comingsoon #workinprogress #tvseries #alphatv #kratasmystiko#newseason #busted»

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Της πέρασαν χειροπέδες! Τι συνέβη;