Μέμος Μπεγνής: Η αποκάλυψη για τις δύσκολες στιγμές που έζησε! "Όταν ένας άνθρωπος είναι σε μικρή κοινωνία τότε..."

Τι δήλωσε;

Μέμος Μπεγνής: Η αποκάλυψη για τις δύσκολες στιγμές που έζησε!

"Όταν ένας άνθρωπος είναι σε μικρή κοινωνία, οι άλλοι παίζουν μπάλα και ο άλλος πάει και διαβάζει πιάνο, ε… είναι κάπως αυτό". Μια συνέντευξη καρδιάς έδωσε ο Μέμος Μπεγνής, όπου και έκανε αποκάλυψη για τις δύσκολες στιγμές που έζησε σε νεαρή ηλικία!

Ο ίδιος μίλησε στο Happy Day και τον Χρήστο Βαρθαλίτη για το bullying που υπέστη χωρίς ενδοιασμούς!

“Έχω ζήσει bullying μικρός, είναι λίγοι αυτοί που δεν έχουν ζήσει. Όταν ένας άνθρωπος το ’80 τόσο… πάει σχολείο και παίζει πιάνο στη Σαλαμίνα, σε μια μικρή κοινωνία… Όταν οι άλλοι παίζουν μπάλα και ο άλλος πάει και διαβάζει πιάνο, ε… είναι κάπως αυτό. Εμένα μου έκαναν bullying και οι δάσκαλοι όχι μόνο τα παιδιά. Έλεγα ότι δεν έχω διαβάσει γιατί έδινα την άλλη μέρα εξετάσεις στο πιάνο και μου είχε πει ένας καθηγητής άσε αυτές τις αηδίες, πρώτα θα πρέπει να διαβάζεις”.

Μεταξύ άλλων, ο ίδιος απάντησε και σε ερώτημα για το εάν θα ήθελε να γίνει πατέρας, “Είναι ώριμο από μέρους μου να δηλώνω δημόσια ότι δεν θέλω παιδιά. Ενώ θα ήμουν καλός πατέρας, δεν είναι του στυλ μου να έχω παιδιά, δεν μπορώ να αφοσιωθώ σε ένα παιδί. Δεν μου αρέσει καθόλου αυτό”.

Εσείς γνωρίζατε για το ατύχημα με την μηχανή που συνέβη στον ηθοποιό πρόσφατα; Ο ίδιος βρέθηκε σε δύσκολη θέση όταν τον έκλεισε αυτοκίνητο.

Μέμος Μπεγνής: Η δημόσια έκκλησή του! Τι συνέβη;

Ο Μέμος Μπέγνης έκανε μια έκκληση μέσω social media και προκάλεσε εντυπώσεις!

Ο γνωστός ηθοποιός έχει ξεχωρίσαμε με τις χιουμοριστικές του αναρτήσεις για διάφορα θέματα της επικαιρότητας, αλλά αυτή τη φορά έκανε μια κίνηση, που δεν μας είχε συνηθίσει! Διαβάστε παρακάτω....

Συγκεκριμένα, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε μία φωτογραφία για να παρουσιάσει το νέο προφίλ ενός φίλου του που του χάκαραν τον λογαριασμό του.

«Αγαπημένοι μου φίλοι χακαραν το προφίλ του φίλου μου @dimitrisdrakos.official!! Αυτό είναι το νέο του! Ακολουθήστε!!», έγραψε χαρακτηριστικά. Δείτε την σχετική ανάρτηση:

undefined

Γιώργος Αγγελόπουλος: "Δεν μου αρέσει αυτό που έκανε ο Μέμος Μπεγνής"


Μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε στο TV ΕΘΝΟΣ και τον Αλέξη Μίχα ο Γιώργος Αγγελόπουλος!

Ο ίδιος μεταξύ άλλων μίλησε για τον Μέμη Μπεγνή και τα όσα είπε για τον ίδιο!

Σοκαριστικό: Μύκητας φονιάς έστειλε στον θάνατο πασίγνωστη ηθοποιό!