Το άγνωστο οικογενειακό δράμα του Λεωνίδα Κακούρη! Η αδερφή του πέθανε από ατύχημα σε ηλικία 13 ετών!

«Εμφάνισε κρίση επιληψίας, μπήκε στο νοσοκομείο και δεν βγήκε...»

Το άγνωστο οικογενειακό δράμα του Λεωνίδα Κακούρη! Η αδερφή του πέθανε από ατύχημα σε ηλικία 13 ετών!

Ο Λεωνίδας Κακούρης που πρωταγωνιστεί στις Άγριες Μέλισσες αποκάλυψε το άγνωστο οικογενειακό του δράμα. Συγκεκριμένα η αδερφή του πέθανε από ατύχημα σε ηλικία 13 ετών.

Ο ηθοποιός μίλησε στην Σάσα Σταμάτη και το Secret και αναφέρθηκε στα δύσκολα παιδικά χρόνια που έχει βιώσει.

«Πολλά δύσκολα πράγματα έχω να διηγηθώ για τα παιδικά μου χρόνια.Είχα να διαχειριστώ ως παιδί μεταναστών την αλλαγή των σπιτιών κάθε χρόνο, την αλλαγή του σχολείου. Με το που γινόμουν μέλος της παρέας, την επόμενη χρονιά άλλαζα σχολείο. Τα πρώτα χρόνια ήταν αρκετά δύσκολα. Μετά ήρθε ο χαμός της αδελφής μου, σε ηλικία 13 ετών» είπε αρχικά.

Τι συνέβη ακριβώς;

Η αδελφή μου, η Κωνσταντίνα, όταν ήταν κοριτσάκι είχε πάρει ένα ρόδι να το πάει απέναντι στη γειτόνισσα, στο χωριό. Πέρασε αυτοκίνητο, τη χτύπησε, νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο του Αγρινίου. Κάτι δεν έγινε σωστά. Μετά από κάποια χρόνια εμφάνισε κρίση επιληψίας, μπήκε στο «Αγία Σοφία» και δεν βγήκε. Με την αδελφή μου είχαμε ενωθεί δύο χρόνια. Ήμασταν χώρια. Οι γονείς στη Γερμανία, εγώ σε μια θεία. Στη συνέχεια χώρισαν οι γονείς μου και όταν ήμουν 18 χρόνων σκοτώθηκε ο πατέρας μου. Πήγα να του πω ότι μπήκα στο πανεπιστήμιο και μου είπαν ότι πέθανε. Και μετά είχα, 4-5 χρόνια, έναν αγώνα για να μπορέσω να ξεχρεώσω το ταξί του πατέρα μου, γιατί ήταν μισό-μισό και ουσιαστικά κληρονόμησα, εκτός από το πένθος, και ένα χρέος.

Επειδή έχετε περάσει πολύ δύσκολα, θέλω να στείλετε ένα μήνυμα στους ανθρώπους που τώρα είναι στα δύσκολα τους.

Πιστεύω ότι δεν υπάρχει κανένας άνθρωπος που να μην έχει βρεθεί στην κάτω καμπύλη, αλλά όταν βρισκόμαστε εκεί θα πρέπει να αναζητάμε βοήθεια από τους διπλανούς, να ταρακουνάμε τον εαυτό μας. Να κοιτάμε τους γύρω μας, τους φίλους μας. Ξέρουμε ποιοι είναι οι άνθρωποι που νοιάζονται για μας.

Πήγατε ποτέ σε ψυχίατρο; Χρειάστηκε να πάρετε αγωγή;

Βεβαίως. Έκανα για αρκετό καιρό ψυχανάλυση. Και φάρμακα πήρα για ένα διάστημα. Ήθελα να διαχειριστώ την εσωτερική μου φυλακή, στην οποία βρισκόμουν για 9 μήνες και δεν μπορούσα να βγω. Η εσωτερική μας φυλακή είναι αυτό το τέρας που έρχεται, σου πατάει το στήθος και δεν ξέρεις τι να κάνεις.

Εντωμεταξύ δείτε την αποκάλυψη του ηθοποιού πώς παντρεύτηκε μια Ρωσίδα για το παιδί και την χώρισε όταν ερωτεύτηκε

Τροχαίο σοκ για τον Λεωνίδα Κακούρη: «Ο πατέρας μου σκοτώθηκε την μέρα που πέρασα στο πανεπιστήμιο»

Ένα σοκαριστικό τροχαίο αποκάλυψε ο Λεωνίδας Κακούρης. «Ο πατέρας μου σκοτώθηκε την μέρα που πέρασα στο πανεπιστήμιο» είπε.

Ο γνωστός ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στις «Άγριες Μέλισσες» μίλησε στο «The 2Night Show» του ΑΝΤ1 συγκίνησε με την αποκάλυψη του.

Όπως είπε έχασε τον πατέρα του την ημέρα που πέρασε στο πανεπιστήμιο.

«Έχασα τον πατέρα μου πολύ μικρός. Ήμουν 18 χρονών. Ήταν σε ηλικία 47 ετών ο πατέρας μου. Το έμαθα πολύ βίαια. Πήγα στο Πολυτεχνείο να δω αν πέρασα στο Πολιτικό της Νομικής.

Έφυγα πετώντας μέχρι την πλατεία Βάθης που έμενε για να του πως ότι πέρασα και εκεί έμαθα πως σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα. Έτσι είναι η ζωή. Περίεργη. Από τα 18 μέχρι τα 25 δεν είχα τη νιότη που θα έπρεπε» εξομολογήθηκε.