Σία Κοσιώνη: Έβαλε κόκκινο πανωφόρι και έβγαλε τα γυαλιά της! Όσκαρ με αυτή την εμφάνιση...

Με ποιον πόζαρε όλο χαρά;

Σία Κοσιώνη: Έβαλε κόκκινο πανωφόρι και έβγαλε τα γυαλιά της! Όσκαρ με αυτή την εμφάνιση...

Η Σία Κοσιώνη έβαλε κόκκινο πανωφόρι και έβγαλε τα γυαλιά της! Όσκαρ με αυτή την εμφάνιση και πρέπει να κάνεις copy the look!

Η καλλονή παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ, εντοπίστηκε με ένα casual look που παίρνει από εμάς Όσκαρ κομψότητας! Φόρεσε ένα κόκκινο πανωφόρι και έβγαλε και τα γυαλί ηλίου της.

Εννοείται ωστόσο πως με τέτοιο πρόσωπο «δεν μάσησε» και βγήκε και χωρίς μακιγιάζ! Μπράβο βρε Σία... Ιδού η σχετική φωτογραφία με το απόλυτο στιλ:

Είδατε και το τέλειο πράσινο φόρεμά της;

Σία Κοσιώνη: "Φωτιά" στα κόκκινα αγκαλιά με τον γιο της! Η φωτογραφία που έριξε το Instagram!

Η Σία Κοσιώνη ήταν κανονική "φωτιά" στα κόκκινα! Πόζαρε αγκαλιά με τον μονάκριβο γιο της και η φωτογραφία έριξε το Instagram!

Η γνωστή δημοσιογράφος συνηθίζει να ανεβάζει φωτογραφίες με το γιο της! Μία ακόμα δημοσίευσή της μας έκανε να "λιώσουμε".

Σία Κοσιώνη: Έκανε το μαλλί της ανδρικό και αν δεν την βλέπαμε στο δελτίο δεν θα την αναγνωρίζαμε!

Συγκεκριμένα, η Σία Κοσιώνη μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μία τρυφερή φωτογραφία από το θέατρο «Μαρία Κάλλας» όπου παρακολούθησε παράσταση στο πλευρό του αγαπημένου της γιου.

Η δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ φόρεσε ένα εντυπωσιακό μακρύ κόκκινο φόρεμα και μας "έκλεψε" τις καρδιές με τη φωτογραφία της. Κάτω από τη δημοσίευση συμπλήρωσε τη λεζάντα: «Παντού μαζί...»!

Σία Κοσιώνη: Απίστευτη φωτογραφία! Παρομοιάζει τον εαυτό της με... cartoon!

Η Σία Κοσιώνη δημοσίευσε μια απίστευτη φωτογραφία και παρομοιάζει τον εαυτό τη με ένα... cartoon!

Η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια ειδήσεων του ΣΚΑΪ δεν διστάζει να αυτοτρολαριστεί δημόσια!

Η Σία Κοσιώνη πέρα από το σοβαρό ύφος που πρέπει να έχει στα δελτία ειδήσεων στην προσωπική της ζωή διαθέτει πολύ χιούμορ κι αυτό το καταλαβαίνει κανείς με μια ματιά στον λογαριασμό της στο Instagram.

Σία Κοσιώνη: Ο γιος της έγινε δυο ετών και η φωτογραφία τους μας "τρέλανε"!

Έτσι, η γνωστή δημοσιογράφος αυτήν την φορά δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram μια φωτογραφία από ένα cartoon και έγραψε στην λεζάντα της φωτογραφίας:

«Κάποτε μου έλεγαν οτι μοιάζω με την Ελσα. Τώρα μου λένε οτι μοιάζω με την κυρία εδω! Αν ξέρει κανεις ποια ειναι να μου πει να ξέρω κι εγώ!».