Ανδρέας Μικρούτσικος: Ραγδαίες εξελίξεις με την υγεία του! Το ιατρικό ανακοινωθέν!

Ποια η κατάσταση του παρουσιαστή;

Ανδρέας Μικρούτσικος: Ραγδαίες εξελίξεις με την υγεία του! Το ιατρικό ανακοινωθέν!

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος βρίσκεται εδώ και κάποιες ώρες στην εντατική και οι εξελίξεις με την υγεία του είναι ραγδαίες! Δείτε αναλυτικά τι αναφέρει το ιατρικό ανακοινωθέν!

Σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση νοσηλεύεται ο παρουσιαστής, σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε το απόγευμα του Σαββάτου το Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται.

Ειδικότερα, το ανακοινωθέν αναφέρει:

«Ο κ. Ανδρέας Μικρούτσικος διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σήμερα 4/1/2020 περί τις 06.30 στο ΤΕΠ του Ν. «Ιπποκράτειο» Αθήνας με εικόνα υπερτασικής αιχμής, οξέος πνευμονικού οιδήματος και συνοδό καρδιοαναπνευστική ανεπάρκεια για την οποία απαιτήθηκε διασωλήνωση και μηχανική υποστήριξη της αναπνοής.

Έκτοτε νοσηλεύεται στη Μονάδα Εμφραγμάτων της Α' Πανεπιστημιακής Καρδιολογικής Κλινικής, διασωληνωμένος υπό καταστολή, σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση.

Θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση μετά την πάροδο του 24ώρου».

Σημειώνεται ότι η ψυχολογική του κατάσταση είναι βεβαρημένη μετά τον θάνατο του αδερφού του, Θάνου Μικρούτσικου.

Στην εντατική ο Ανδρέας Μικρούτσικος

Στην εντατική βρίσκεται ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Το βράδυ της Παρασκευής (3/1), ο Ανδρέας Μικρούτσικος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Ιπποκράτειο καθώς υπέστη πνευμονικό οίδημα.

Η ψυχολογική του κατάσταση είναι βεβαρημένη μετά τον θάνατο του αδερφού του. Ο παρουσιαστής φέρεται να αντιμετωπίζει καρδιολογικά προβλήματα και είναι πιθανό να υποβληθεί σε στεφανιογραφία.

ethnos.gr

Να θυμίσουμε πως ο αδερφός του Θάνος Μικρούτσικος έχασε την «μάχη» με τον καρκίνο πριν λίγες μέρες.

Σπαράζει" ο Ανδρέας Μικρούτσικος για τον θάνατο του αδερφού του! "Μια στιγμή η ζωή μας..."

"Μια στιγμή η ζωή μας και συ την έκανες αιωνιότητα"! "Σπαράζει" ο Ανδρέας Μικρούτσικος για τον θάνατο του αδερφού του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

O ίδιος ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που συνέβη στην οικογένειά του!

Τόσο ο Ανδρέας Μικρούτσικος, όσο και όλη η οικογένεια του τραγουδιστή έως και οι φίλοι και οι θαυμαστές του βρίσκονται σε "βαρύ" πένθος, έπειτα από την δυσάρεστη είδηση πως "έφυγε" από την ζωή.

Θέλοντας να του δώσει το δικό του μοναδικό αντίο, ο αδερφός του αποφάσισε να ανεβάσει ένα συγκινητικό μήνυμα στα social media.