Σάκης Ρουβάς – Κάτια Ζυγούλη: Έκαναν το επόμενο βήμα στο γάμο τους; Η αποκάλυψη για το 5ο παιδί!

Το όνομα πάντως το έχουν βρει!

Σάκης Ρουβάς – Κάτια Ζυγούλη: Έκαναν το επόμενο βήμα στο γάμο τους; Η αποκάλυψη για το 5ο παιδί!

Πολύς λόγος έχει γίνει για το εάν ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη έκαναν το επόμενο βήμα στο γάμο τους! Μία αποκάλυψη για το ενδεχόμενο 5ο παιδί τους, ήρθε από το πανέμορφο μοντέλο!

Οι δυο τους έχουν αποκτήσει μαζί τέσσερα παιδιά και μοιάζουν να είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ.

Το ζευγάρι περνάει πολλές όμορφες οικογενειακές στιγμές, ειδικά τις ημέρες των γιορτών!

Μέσα από ένα Q&A που έκανε η Κάτια Ζυγούλη στο κανάλι της στο Youtube, αποκάλυψε πως δεν έχουν στα πλάνα τους την απόκτηση ενός πέμπτου παιδιού, ωστόσο εάν έκαναν, θα το ονόμαζαν, Άννα ή Ανδρέα, ακολουθώντας την παράδοση τους να δίνουν στα παιδιά τους ονόματα που αρχίζουν από Α.

Κάτια Ζυγούλη - Σάκης Ρουβάς: Στο δωμάτιο των παιδιών τους έχουν διώροφο κρεβάτι! Στο πάτωμα έχουν στρώσει χαλί!

Η Κάτια Ζυγούλη και ο Σάκης Ρουβάς στο δωμάτιο των παιδιών τους έχουν διώροφο κρεβάτι και στο πάτωμα έχουν στρώσει χαλί για να παίζουν.

Το ζευγάρι έχει δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια που με το πέρασμα των χρόνων γίνεται όλο και πιο δυνατή και ενωμένη.

Μπορεί ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη να μετρούν πολλά χρόνια κοινής πορείας, ωστόσο ο έρωτας τους παραμένει ζωντανός μέχρι και σήμερα.

Στο Instagram και οι δυο μοιράζονται διάφορες στιγμές της καθημερινότητας τους. Σε μια από αυτές είδαμε ένα από τα δωμάτια των παιδιών τους, όπου έχουν διώροφο κρεβάτι και στο πάτωμα έχουν στρώσει χαλί για να παίζουν.

Κάτια Ζυγούλη Σάκης Ρουβάς παιδιά

Κάτια Ζυγούλη: Φωτογράφισε τον Σάκη Ρουβά στον καναπέ με το μωρό! Η εικόνα που δεν γνωρίζαμε ότι υπάρχει!

Η Κάτια Ζυγούλη φωτογράφισε τον Σάκη Ρουβά στον καναπέ με το μωρό τους και η συγκεκριμένη εικόνα που είδαμε δεν γνωρίζαμε ότι υπάρχει.

Το ζευγάρι έχει δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια. Τα πέντε τους παιδιά, τους γεμίζουν καθημερινά με χαμόγελα και γέλια.

Διάφορα fan account που δημιουργούν θαυμαστές τους, ανεβάζουν συχνά φωτογραφίες τους και κάποιες από αυτές δεν γνωρίζαμε ότι υπάρχουν.

Σάκης Ρουβάς: Άσχημα νέα για τον τραγουδιστή! Τι συνέβη;

Μια από αυτές είναι μια φωτογραφία του Σάκη Ρουβά με τον Απόλλωνα, όταν ήταν μωράκι στην αγκαλιά του. Την φωτογραφία φαίνεται πως έχει τραβήξει η Κάτια Ζυγούλη, καθώς ο τραγουδιστής κοιμόταν.

Κάτια Ζυγούλη Σάκης Ρουβάς παιδί