Νίκος Μουτσινάς: Κράτησε τη χαρά στα χέρια του! Ντοκουμέντο με χαμόγελο μέχρι τα αυτιά!

"Τρελάθηκε" μόλις το είδε!

Νίκος Μουτσινάς: Κράτησε τη χαρά στα χέρια του! Ντοκουμέντο με χαμόγελο μέχρι τα αυτιά!

Ο Νίκος Μουτσινάς, πιο ενθουσιασμένος από ποτέ, κράτησε τη χαρά στα χέρια του και σας έχουμε το ντοκουμέντο στο οποίο ο παρουσιαστή έχει ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά του!

Ο αγαπημένος παρουσιαστής δε χάνει την ευκαιρία να περνάει στιγμές μαζί με αγαπημένος του φίλους, κάτι που έκανε και χτες στο θεάτρο «Λαμπέτη».

Οι συντελεστές της παράστασης έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα και το φλουρί έτυχε ο Νίκος Μουτσινάς, ο οποίος ήταν πιο ενθουσιασμένος από ποτέ μόλις το ανακάλυψε!

Μουτσινάς φλουρί

Μουτσινάς παράσταση

Νίκος Μουτσινάς: Γέμισε χαμόγελα και δεν είναι μόνο για την εκπομπή του! Λάμπει ο παρουσιαστής!

Ο Νίκος Μουτσινάς γέμισε με χαμόγελα και δεν είναι μόνο για την εκπομπή του στον ΣΚΑΪ! Ο παρουσιαστής λάμπει ολόκληρος!

Η φωτογραφία που ανέβασε στα social media και το υπέροχο μήνυμά του!

Τι καλύτερο από το γέλιο και συγκεκριμένα το γέλιο που βγαίνει μέσα από την ψυχή; Αυτό θέλει και ο Νίκος Μουτσινάς και γι΄ αυτό ανέβασε την παρακάτω φωτογραφία με την υπέροχη λεζάντα!

Ο παρουσιαστής ποζάρει ευτυχισμένος και η χαρά δεν είναι μόνο για την εκπομπή του, η οποία ξεκινάει στον ΣΚΑΪ και θα λέγεται "καλό μεσημεράκι".

Το μήνυμα, λοιπόν, του παρουσιαστή, έλεγε: Και να σας πω και κάτι?εγω την θέλω αυτήν την φωτό εδώ να την βλέπω να μου θυμίζει ποσο ωραίο και αναζωογονητικό είναι το γέλιο! Μην φοβάστε να γελάτε,όσες ρυτίδες κι αν σας δημιουργεί,όσο ωραία ή οχι είναι τα δόντια σας,όσο κι αν η μύτη σας γίνεται μικρή σπηλιά σημασία έχει τι πανηγύρι γίνεται μέσα σας!!

Νίκος Μουτσινάς: Εμφανίστηκε στην πρεμιέρα της Βερβερίτσας με χρυσή αλυσίδα στο λαιμό! Δείτε φωτογραφίες...

Δείτε φωτογραφίες από την πρεμιέρα της Βερβερίτσας! Ο Νίκος Μουτσινάς εμφανίστηκε με χρυσή αλυσίδα στο λαιμό, στα μαύρα ντυμένος και όλοι κοιτούσαν το χαμόγελό του!

Η πολυσυζητημένη παράσταση στο θέατρο Λαμπέτη την Δευτέρα 16/12 άνοιξε τις πόρτες της για το κοινό κι εκεί βρέθηκαν όλοι οι αγαπημένοι φίλοι και γνωστοί του παρουσιαστή του ΣΚΑΙ!

Ντυμένος με μαύρο κοστούμι και μια χρυσή αλυσίδα στο λαιμό πόζαρε μπροστά στον φωτογραφικό φακό του Youweekly.gr αγκαλιά με αγαπημένα του πρόσωπα!

Νίκος Μουτσινάς

Η ευτυχία στο πρόσωπό του ήταν εμφανέσταστη και για όλο το βράδυ το χαμόγελο δεν έφυγε από τα χείλη του!Νίκος Μουτσινάς ΣΚΑΙ

Νίκος Μουτσινάς πρεμιέρα

Αυτή είναι η γυναίκα που πήρε την θέση της Μαρίας Σολωμού στην παράσταση "Βερβερίτσα"!