Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Ανδρέας Μικρούτσικος: Εξελίξεις με την υγεία του! Τι αναφέρει το νέο ιατρικό ανακοινωθέν;

Παραμένει στην εντατική!

Ανδρέας Μικρούτσικος: Εξελίξεις με την υγεία του! Τι αναφέρει το νέο ιατρικό ανακοινωθέν;
News 05.01.2020 15:30

Εξελίξεις με την υγεία του Ανδρέα Μικρούτσικου! Τι αναφέρει το νέο ιατρικό ανακοινωθέν;

Στη Μονάδα Εμφραγμάτων της Α’ Πανεπιστημιακής Καρδιολογικής Κλινικής του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου νοσηλεύεται ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Σύμφωνα με την ενημέρωση από το νοσοκομείο ο Ανδρέας Μικρούτσικος είναι καλύτερα από χθες, Σάββατο. Παραμένει διασωληνωμένος, σε κρίσιμη κατάσταση, αλλά σταθερή.

Το ιατρικό ανακοινωθέν

Ανακοινώνεται ότι ο ασθενής, κ. Ανδρέας Μικρούτσικος παραμένει νοσηλευόμενος στη Μονάδα Εμφραγμάτων της Α΄ Πανεπιστημιακής Καρδιολογικής Κλινικής χωρίς μηχανική υποστήριξη της αναπνοής και αιμοδυναμικά σταθεροποιημένος.
Η κατάστασή του κρίνεται σοβαρή αλλά βελτιωμένη σε σχέση με το προηγούμενο 24ωρο.
Θα ακολουθήσει νεώτερη ανακοίνωση μετά την πάροδο 24ώρου.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το Σάββατο 4/1/2020 περί τις 06.30 στο ΤΕΠ του Ν. «Ιπποκράτειο» Αθήνας με εικόνα υπερτασικής αιχμής, οξέος πνευμονικού οιδήματος και συνοδό καρδιοαναπνευστική ανεπάρκεια για την οποία απαιτήθηκε διασωλήνωση και μηχανική υποστήριξη της αναπνοής.

Έκτοτε νοσηλεύεται στη Μονάδα Εμφραγμάτων της Α’ Πανεπιστημιακής Καρδιολογικής Κλινικής, διασωληνωμένος υπό καταστολή, σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση.

Αξίζει να αναφέρουμε πως ο Ανδρέας Μικρούτσικος έδειχνε ιδιαίτερα καταβεβλημένος στην κηδεία του αδελφού του Θάνου, την περασμένη Δευτέρα. Η ψυχολογική του κατάσταση ήταν άθλια και τελικά τα ξημερώματα του Σαββάτου μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο τμήμα επειγόντων περιστατικών του Ιπποκρατείου.

Στο πλευρό του γνωστού παρουσιαστή βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή άνθρωποι του στενού του περιβάλλοντος με πρώτο τον γιο του Στέργιο, αλλά και τη Σοφία Βόσσου η οποία υπήρξε επί χρόνια σύντροφός του, που τον επισκέφθηκε μαζί με την κόρη της, Ερασμία Μάνου.

Να θυμίσουμε πως ο αδερφός του έχασε την «μάχη» με τον καρκίνο.

Ανδρέας Μικρούτσικος: Η Γερμανού αποκάλυψε την κατάσταση της υγείας του! «Είναι...»

Η Γερμανού αποκάλυψε την κατάσταση της υγείας του Ανδρέα Μικρούτσικου! «Είναι...» ανέφερε μεταξύ άλλων!

Υπενθυμίζεται ότι ο αγαπημένος παρουσιαστής, υπέστη πνευμονικό οίδημα και είναι στην εντατική, όπως ήδη σας έχουμε γράψει!

Στο πλευρό του μάλιστα βρίσκεται και η Σοφία Βόσσου.

Η Ναταλία Γερμανού, μέσα από την εκπομπή της το μεσημέρι του Σαββάτου, έστειλε τα περαστικά της στον Ανδρέα. Λίγο αργότερα, έκανε και μια αποκάλυψη για την κατάσταση της υγείας του. «Είναι ήδη καλύτερα ο Ανδρέας Μικρούτσικος, το παλεύει » τόνισε μεταξύ άλλων. Εμείς να ευχηθούμε περαστικά!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Θάνος Μικρούτσικος: Η συγκινητική κίνηση της οικογένειάς του! Δεν θέλουν στεφάνια αλλά...

Θάνος Μικρούτσικος: Η τραγική ειρωνεία και η συνέντευξη που έδωσε πριν πεθάνει!

Διαβάστε περισσότερα news στο Youweekly.gr

Share