My Style Rocks: Αυτά τα "καυτά" ονόματα θα δούμε στο παιχνίδι! Θα συζητηθούν!

Θα γίνει "μάχη" για τον τίτλο!

My Style Rocks: Αυτά τα

Αυτά τα "καυτά" ονόματα θα δούμε στη φετινή σεζόν του επιτυχημένου παιχνιδιού μόδας του ΣΚΑΪ, «My Style Rocks». Είναι ένα κι ένα και το μόνο σίγουρο είναι πως θα συζητηθούν!

Η τρίτη σεζόν του My style rocks πλησιάζει και όλοι έχουν αγωνία να δουν τα νέα πρόσωπα που θα προστεθούν στις παίκτριες.

Μέσα από την εκπομπή «Μαζί σου», της Τατιάνας Στεφανίδου, έγιναν γνωστά μερικά ακόμα ονόματα από τις παίκτριες που θα δούμε στο παιχνίδι.

Ανάμεσά τους και η εγγονή του γνωστού πολιτικού, Άκη Τσοχατζόπουλου.

Σας βρήκαμε επίσης και τις 6 πρώτες παίκτριες που ανακοινώθηκαν!

My style rocks: Η κολλητή της Τούνη και η αδερφή της Καζαριάν πρωταγωνίστριες στο πρώτο τρέιλερ!

Η κολλητή της Τούνη και η αδερφή της Καζαριάν πρωταγωνιστούν στο πρώτο τρέιλερ του My Style Rocks για φέτος.

Ο ΣΚΑΪ έπαιξε τα πρώτα τρέιλερ για το My Style Rocks πoυ θα κάνει πρεμιέρα την Δευτέρα 13 Ιανουαρίου. Στα πρώτα τρέιλερ της χρονιάς είδαμε την Μαρία Καζαριάν, αδερφή της περσινής νικήτριας του GNTM και την Στέλλα Πάσσαρη συνέταιρο και κολλητή της Ιωάννας Τούνη.

Το show θα προβάλλεται καθημερινά στις 17:05 και παρουσιάστρια θα είναι η Κατερίνα Στικούδη.

«Είμαι η Μαρία Καζαριάν, είμαι 25 ετών κι απ’ ότι καταλάβατε είμαι η αδερφή της νικήτριας του περσινού GNTM Ειρήνης Καζαριάν. Ασχολούμαι με τη μόδα και την ομορφιά και είμαι σίγουρη ότι θα κερδίσω το φετινό My Style Rocks γιατί η Νίκη είναι στο DNA της οικογένειας Καζαριάν» λέει η Μαρία Καζαριάν.

Από την άλλη η Στέλλα δηλώνει: «Είμαι η Στέλλα Πάσσαρη είμαι 26 χρόνων και είμαι από τη Θεσσαλονίκη. Αγαπημένη μου παίκτρια από το My Style Rocks είναι φυσικά η Ιωάννα Τούνη η οποία είναι συνέταιρός μου στο μαγαζί. Το δικό μου στυλ όπως μπορείτε να δείτε είναι εντελώς διαφορετικό και αυτό είναι που θα με οδηγήσει στη νίκη του My Style Rocks» .

Να θυμίσουμε ωστόσο το πρόσωπο που λάτρεψε το κοινό και που φέτος δεν θα εμφανιστεί στους δέκτες μας, καθώς άλλαξαν τα πρόσωπα του τελευταίου κύκλου.