Χαρά Παππά: Έβαλε καφέ γούνα και έκατσε δίπλα στον Μπουράκ Χακί! Το ζευγάρι πιο λαμπερό από ποτέ!

Βγήκαν μαζί βόλτα στην Κωνσταντινούπολη!

Χαρά Παππά: Έβαλε καφέ γούνα και έκατσε δίπλα στον Μπουράκ Χακί! Το ζευγάρι πιο λαμπερό από ποτέ!

Η Χαρά Παππά έβαλε την πιο υπέροχη καφέ γούνα και έκατσε δίπλα στον αγαπημένο της Μπουράκ Χακί! Το ζευγάρι ήταν για ακόμη μία φορά πιο λαμπερό από ποτέ στη βραδινή τους έξοδο!

Οι δυο τους μοιάζει να είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ και δεν χάνουν λεπτό από το χρόνο που έχουν για να περάσουν ο ένας με τον άλλον.

Από την ημέρα της επιστροφής του μοντέλο στην Κωνσταντινούπολη μετά την αποχώρησή της από το GNTM, το ευτυχισμένο ζευγάρι κάνει διαρκώς ενδιαφέρουσες δραστηριότητες.

Στην πιο πρόσφατη βραδινή τους έξοδο, η Χαρά Παππά επέλεξε να φορέσει μία υπέροχη καφέ γούνα, ενώ από τη μεριά του, ο Μπουράκ Χακί κράτησε πιο απλό το στιλ του με μία μαύρη καπαρντίνα!

Μπουράκ Χακί - Χαρά Παππά

Χαρά Παππά - Μπουράκ Χακί: Να τι έκαναν με το που έφτασαν Κωνσταντινούπολη! Δεν μπορούσε να κρύψει τον ενθουσιασμό της...

Η Χαρά Παππά και ο Μπουράκ Χακί επέστρεψαν στην Κωνσταντινούπολη και δεν φαντάζεστε τι έκαναν. Δεν μπορούσε να κρύψει τον ενθουσιασμό της...

Το ζευγάρι μετά τον τελικό του GNTM επέστρεψε και πάλι πίσω στην Τουρκία. Η Χαρά άλλωστε είχε αποκαλύψει πώς έχει μετακομίσει στην γειτονική χώρα και μένει μαζί με τον καλό της.

Οι δυο τους είναι μαζί σχεδόν δυο χρόνια και είναι αχώριστοι στην καθημερινότητα τους. Με το που επέστρεψαν λοιπόν, ο Μπουράκ είπε να γλυκάνει λίγο το κορίτσι του και έτσι την πήγε για γλυκό.

Το μοντέλο ανέβασε μια φωτογραφία της στο Instagram και δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της αλλά και την αδυναμία στα γλυκά.

Σας βρήκαμε επίσης το υπέροχο δέντρο που στόλισε το ζευγάρι στο σπίτι του! Είναι σκέτη υπερπαραγωγή!

Χαρά Παππά Μπουράκ Χακί