Γιώργος Λιανός: Δημοσίευσε για πρώτη φορά την σύντροφο του! Που βρέθηκε το ζευγάρι;

Full in love και δεν το κρύβουν!

Γιώργος Λιανός: Δημοσίευσε για πρώτη φορά την σύντροφο του! Που βρέθηκε το ζευγάρι;

Ο Γιώργος Λιανός δημοσίευσε για πρώτη φορά την σύντροφο του! Που βρέθηκε το ζευγάρι;

O τραγουδιστής και παρουσιαστής συνήθως αφήνει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο το απόγευμα της Κυριακής με μια ανάρτηση έκανε την έκπληξη.

Ο Γιώργος Λιανόδς δημοσίευσε στον λογαριασμό στο Instagram την πρώτη κοινή φωτογραφία με τη σύντροφό του, Κωνσταντίνα Καραλέξη.

Το ζευγάρι έκανε ταξίδι στο Βιτενάμ με αφορμή τις Χριστουγεννιάτικες διακοπές του και όπως φαίνεται πέρασε σούπερ

Οι δυο τους είχαν κάνει την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση τον Σεπτέμβριο του 2018 στον γάμο του Σάκη Τανιμανίδη με την Χριστίνα Μπόμπα.

Γιώργος Λιανός σύντροφος

Εντωμεταξύ εκανε το επόμενο βήμα με τον σύντροφό του και δεν το πήρε χαμπάρι κανείς! Αποκάλυψη τώρα!

Γιώργος Λιανός: Απαντά στις φήμες που τον θέλουν να παρουσιάζει το «Ελλάδα έχεις ταλέντο»! «Να δούμε αν θα γίνει πρώτα...»

Απαντάει στις φήμες που τον θέλουν να παρουσιάζει το «Ελλάδα έχεις ταλέντο» ο Γιώργος Λιανός! «Να δούμε αν θα γίνει πρώτα...»!

Πολύς λόγος έχει γίνει τον τελευταίο καιρό σχετικά με την επιστροφή του δημοφιλούς show και το πρόσωπο που θα δούμε στην παρουσίαση του. Ένα από τα επικρατέστερα ονόματα είναι αυτό του Γιώργου Λιανού.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου», ο Γιώργος Λιανός απάντησε στα όσα λέγονται για το «Ελλάδα έχεις ταλέντο», ξεκαθαρίζοντας πως προς το παρόν όλα είναι στον αέρα και πως τίποτα δεν έχει κλείσει μιας και δεν είναι ακόμα σίγουρο εάν η εκπομπή θα προβληθεί.

«Έχει γίνει κάποια συζήτηση στα γραφεία της Acun Medya αλλά από εκεί και πέρα είναι ακόμη στον αέρα. Πρέπει να γίνει συζήτηση μεταξύ του καναλιού, της ομάδας παραγωγής, για να καταλήξει στο αν θα γίνει τελικά το «Ελλάδα έχεις ταλέντο». Από εκεί και πέρα μακάρι να γίνει το «Ταλέντο» γιατί είναι και το μέσο που με εισήγαγε στην Acun Medya και τον ΣΚΑΪ και το νιώθω σαν παιδί μου. Δεν έχω ιδέα με ποιους μπορεί να γίνει. Όντως είναι στον αέρα, η επίσημη ενημέρωση που έχω είναι ότι το συζητάμε για να δούμε αν θα βγει στον αέρα» ήταν τα λόγια του παρουσιαστή.