Γιώργος Λιανός: Έκανε το επόμενο βήμα με την σύντροφό του και δεν το πήρε χαμπάρι κανείς! Αποκάλυψη τώρα!

Αποκλειστικό ρεπορτάζ!

Γιώργος Λιανός: Έκανε το επόμενο βήμα με την σύντροφό του και δεν το πήρε χαμπάρι κανείς! Αποκάλυψη τώρα!

Αποκάλυψη τώρα για τον Γιώργο Λιανό! Έκανε το επόμενο βήμα με την σύντροφό του και δεν το πήρε χαμπάρι κανείς!

Δύο χρόνια έχουν περάσει από τη μέρα που ο Γιώργος Λιανός αποφάσισε να ακολουθήσει χωριστούς δρόμους με τη σύζυγό του Ανθή Ανδροτσάκη μετά από οκτώ χρόνια γάμου. Έκτοτε ο παρουσιαστής του «Voice» και ραδιοφωνικός παραγωγός στον Sfera κρατάει ως επτασφράγιστο μυστικό οτιδήποτε αφορά στην προσωπική του ζωή, αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν υπάρχουν εξελίξεις εκεί.

Γιώργος Λιανός: Έκανε το επόμενο βήμα με τον σύντροφό του και δεν το πήρε χαμπάρι κανείς! Αποκάλυψη τώρα!

Πέρσι την ίδια περίοδο είχαν γίνει τα πρώτα αποκαλυπτήρια από τον φακό του YOU, που είχε συναντήσει τον Γιώργο Λιανό στη Σίφνο μαζί με μία ξανθιά καλλονή στο πλευρό του που τον συνόδευε στον γάμο του Σάκη Τανιμανίδη και της Χριστίνας Μπόμπα, ενώ δεν είχαν λείψει και τα τρυφερά τετ-α-τετ σε πολυσύχναστη παραλία του κυκλαδίτικου νησιού. Η Κωνσταντίνα Καραλέξη, λοιπόν, είναι η γυναίκα που στέκεται διακριτικά στο πλευρό του μετά το διαζύγιο, ωστόσο σεβόμενη την επιθυμία του κρατάει κι εκείνη χαμηλούς τόνους όσον αφορά τη σχέση τους. Μόλις τον περασμένο Σεπτέμβριο ο Γιώργος Λιανός παραδέχτηκε σιωπηλά πως είναι ακόμα μαζί, ανεβάζοντας για πρώτη φορά φωτογραφία τους στα social media.

«Η ηλιαχτίδα μου»

Γιώργος Λιανός: Έκανε το επόμενο βήμα με τον σύντροφό του και δεν το πήρε χαμπάρι κανείς! Αποκάλυψη τώρα!

Σε ανάρτησή του εκείνος την έχει χαρακτηρίσει «ηλιαχτίδα του». Σύμφωνα με πληροφορίες, η Κωνσταντίνα Καραλέξη είναι πολλά παραπάνω και τον στηρίζει στην καθημερινότητά του, που περιλαμβάνει πρωινό ξύπνημα για την εκπομπή του με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, τη Νάνσυ Αντωνίου και τον Παναγή Τζωρτζάτο στον Sfera, ενώ ήρθαν να προστεθούν τα πολύωρα γυρίσματα με το «Voice» στον ΣΚΑΪ, με τη Χριστίνα Μπόμπα στο πλευρό του. Φαίνεται, όμως, πως η σχέση τους έχει αντέξει στο πέρασμα του χρόνου και συνεχίζεται με την ίδια ένταση, ωστόσο ο Γιώργος Λιανός παραμένει διακριτικός, αφού πάνω απ' όλα βρίσκονται τα τρία παιδιά του: η Αριάνα, ο Κωνσταντίνος και ο Ιάσονας.

Γιώργος Λιανός: Αυτή είναι η κουκλάρα σύντροφος του! Αντέχετε να τη δείτε;

Aκουγόταν έντονα πως ο Γιώργος Λιανός έχει βρει ξανά τον έρωτα, αλλά δεν είχαμε μάθει ποια τον παρηγορούσε τους τελευταίους μήνες μετά το διαζύγιο του με την Ανθή Ανδροτσάκη!

Το όνομα αυτής: Κωνσταντίνα Καραλέξη! Τα πειστήρια ήρθαν από την παραλία στο Βαθύ, όπου πέρασαν αρκετές ώρες μαζί την περασμένη Παρασκευή και ο φωτογραφικός φακός του Υοuweekly.gr ήταν εκεί!

Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν πως ο παρουσιαστής ήταν αρκετά τρυφερός με τη σύντροφό του, όπως κι εκείνη μαζί του, κάτι βέβαια που προσπάθησαν να κρύψουν όταν αντιλαμβάνονταν πως υπήρχαν κάμερες σε απόσταση βολής! Μάλιστα όταν ο παρουσιαστής αντιλήφθηκε τον φακό τραβήχτηκε αλλά το μαγικό κλικ... είχε ήδη γίνει! Δείτε τις αποκλειστικές μας φωτογραφίες:

Γιώργος Λιανός: Νέα κοινή εμφάνιση με την κούκλα σύντροφό του! Που τους "τσάκωσε" ο φακός;

Την πρώτη του ανάρτηση με την κούκλα σύντροφο του έκανε ο Γιώργος Λιανός. Ο παρουσιαστής μετά το διαζύγιο του έχει βρει και πάλι τον έρωτα.

Είναι εδώ και αρκετό καιρό ζευγάρι, ωστόσο κρατούν χαμηλό προφίλ από τα φώτα της δημοσιότητας, αφού θέλουν να προστατεύσουν την σχέση τους.

Ωστόσο, για πρώτη φορά ο Γιώργος Λιανός έκανε την πρώτη ανάρτηση με την σύντροφό του. Οι δυο τους πόζαραν στο φακό με θέα την θάλασσα και το ηλιοβασίλεμα.

Γιώργος Λιανός: Νέα κοινή εμφάνιση με την κούκλα σύντροφό του! Που τους "τσάκωσε" ο φακός;

Η ξανθιά καλλονή, ακούει στο όνομα Κωνσταντίνα Καραλέξη.

Γιώργος Λιανός σύντροφος

Γιώργος Λιανός: Η κόρη τους έγινε 8 και η φωτογραφία τους είναι η πιο τρυφερή!

Η κόρη του Γιώργου Λιανού έγινε 8 ετών και η φωτογραφία τους που δημοσίευσε για τα της ευχηθεί είναι η πιο τρυφερή μέχρι σήμερα.

Ο παρουσιαστής μπορεί να περνάει μερικές δύσκολες στιγμές λόγω της κόντρας που έχει ξεσπάσει με τον Γιώργο Λιάγκα, ωστόσο όταν είναι με την κόρη του τα ξεχνάει όλα.

Σήμερα, η κορούλα του έχει τα γενέθλια της και θέλησε να της ευχηθεί και μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Δημοσίευσε μια φωτογραφία τους με τον παρουσιαστή να της δίνει ένα μεγάλο φιλί και «λιώσαμε».

Γιώργος Λιανός κόρη γενέθλια