Γιώργος Λιανός: H πρώτη ανάρτηση με την κούκλα σύντροφο του!

Η ρομαντική φωτογραφία με θέα το ηλιοβασίλεμα!

Γιώργος Λιανός: H πρώτη ανάρτηση με την κούκλα σύντροφο του!

Την πρώτη του ανάρτηση με την κούκλα σύντροφο του έκανε ο Γιώργος Λιανός. Ο παρουσιαστής μετά το διαζύγιο του έχει βρει και πάλι τον έρωτα.

Είναι εδώ και αρκετό καιρό ζευγάρι, ωστόσο κρατούν χαμηλό προφίλ από τα φώτα της δημοσιότητας, αφού θέλουν να προστατεύσουν την σχέση τους.

Ωστόσο, για πρώτη φορά ο Γιώργος Λιανός έκανε την πρώτη ανάρτηση με την σύντροφό του. Οι δυο τους πόζαραν στο φακό με θέα την θάλασσα και το ηλιοβασίλεμα.

Γιώργος Λιανός: Νέα κοινή εμφάνιση με την κούκλα σύντροφό του! Που τους "τσάκωσε" ο φακός;

Η ξανθιά καλλονή, ακούει στο όνομα Κωνσταντίνα Καραλέξη.

Γιώργος Λιανός σύντροφος

Γιώργος Λιανός: Ο γιος του έχει γενέθλια και δημοσίευσε την πιο τρυφερή φωτογραφία του!

Ο γιος του Γιώργου Λιανού έχει γενέθλια και δημοσίευσε την πιο τρυφερή φωτογραφία του. Ο μικρός είναι σκέτος γλύκας.

Ο τραγουδιστής - παρουσιαστής γιορτάζει σήμερα, αφού ο γιος του έγινε 5 ετών.

Μάλιστα, θέλησε να του ευχηθεί και μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους την πιο τρυφερή φωτογραφία του.

Γιώργος Λιανός: Το επικό αυτοτρολάρισμα στο Instagram!

Στην λεζάντα του έγραψε: «Σήμερα ο Ιάσονας γίνεται 5! Κι εγώ λιώνω».

Γιώργος Λιανός

Σάκης Τανιμανίδης - Γιώργος Λιανός: Έφτασαν Τουρκία! Τα πρώτα βίντεο από αεροδρόμιο!

Έφτασαν Τουρκία ο Σάκης Τανιμανίδης και ο Γιώργος Λιανός για τον τελικό του ριάλιτι του ΣΚΑΙ, Survivor! Τα πρώτα βίντεο από αεροδρόμιο!

Σήμερα έφτασε η μεγάλη ημέρα! Ο τελικός του ριάλιτι επιβίωσης του Ατζούν Ιλιτζαλί θα πραγματοποιηθεί και ένας κύκλος θα κλείσει για ακόμα μια χρονιά!

Ο Σάκης Τανιμανίδης θα υποδεχθεί σήμερα τους τέσσερις φιναλίστ, τη Δήμητρα Βαμβακούση, την Κατερίνα Δαλάκα, τον Νίκο Κοσμά και την Αφροδίτη Σκαφίδα. Στις 20:50, σε απ’ ευθείας μετάδοση από την Αλικαρνασσό θα διεξαχθεί ο τελικός, όπου όλοι οι συμμετέχοντες του Survivor θα βρεθούν και πάλι μαζί για να δουν ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής.

Όπως είναι γνωστό η ψηφοφορία του κοινού έχει ξεκινήσει από προχθές. Ο παίκτης που θα λάβει τις περισσότερες θετικές ψήφους από τους τηλεθεατές θα περάσει στην τελική δυάδα.

Ο Σάκης λοιπόν θα ανακοινώσει τη λήξη της ψηφοφορίας και στη συνέχεια θα ανακοινώσει τον δεύτερο φιναλίστ, που θα κάτσει δίπλα στην Δαλάκα και τότε θα ανοίξουν και πάλι οι γραμμές όπου οι τηλεθεατές θα ψηφίσουν ποιον θέλουν για νικητή του Survivor Ελλάδα – Τουρκία.

Δείτε τον Σάκη Τανιμανίδη με τον Γιώργο Λιανό κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους για την Τουρκία!