Eurovision: Συγκλόνισε η ξανθιά «Παπαρίζου» της Ελλάδας! «Για να κάνω παιδί χρειάστηκα...»

Οι δύσκολες ώρες και η μάχη!

Eurovision: Συγκλόνισε η ξανθιά «Παπαρίζου» της Ελλάδας! «Για να κάνω παιδί χρειάστηκα...»

Συγκλόνισε η ξανθιά «Παπαρίζου» της Ελλάδας που έχει σκίσει επίσης στην Eurovision! «Για να κάνω παιδί χρειάστηκα...» αναφέρει και συγκινεί!

Η γνωστή τραγουδίστρια άνοιξε το σπίτι της στην κάμερα του Happy Day και εξομολογήθηκε, μεταξύ άλλων, τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην προσπάθειά της να αποκτήσει παιδί.

«Μας παίρνει δύο μέρες να στολίσουμε το χριστουγεννιάτικο δέντρο. Κάνουμε παραδοσιακά σουηδικά Χριστούγεννα. Τις γιορτές στη Σουηδία τρώμε κεφτεδάκια με μαρμελάδα.

Τον γιο μου τον απέκτησα με εξωσωματική γονιμοποίηση μετά από μεγάλη περιπέτεια πολλών ετών, πολλές προσπάθειες, πολύ απογοήτευση, στεναχώρια. Είχα απογοητευτεί πολύ, είναι πολύ δύσκολο για τη γυναίκα, αλλά όταν το ξεχνάς και λίγο και λες “εντάξει, δεν πρόκειται”, να που ήρθε. Είχα κάνει έξι εξωσωματικές για να κάνω παιδί. Είχα μεγάλη στήριξη από την οικογένειά μου και ειδικά από τον άντρα μου.» είπε η Βικτώρια Χαλκίτη, που έχει πάει στην Eurovision περισσότερες φορές και από την Παπαρίζου!

Βικτώρια Χαλκίτη Eurovision

Θυμάστε και την διαγωνιζόμενη που"έσβησε" την Παπαρίζου; Πήρε την πρωτιά με άνεση!

Eurovision: "Έσκασε" το όνομα που θα μας κάνει να ξεχάσουμε την Έλενα Παπαρίζου! Με αυτή τη συμμετοχή η Ελλάδα πάει για πρωτιά!

"Έσκασε" επιτέλους το όνομα "βόμβα" που έχει προταθεί για να εκπροσωπήσει τη χώρα μας στη Eurovision και απ' ότι φαίνεται θα μας κάνει να ξεχάσουμε ακόμα και την Έλενα Παπαρίζου! Το μόνο σίγουρο είναι πως με αυτή τη συμμετοχή η Ελλάδα πάει σίγουρα για πρωτιά!

Πολύς λόγος έχει γίνει σχετικά με το ποιος θα είναι αυτός που θα εκπροσωπήσει τελικά την Ελλάδα στο φετινό διαγωνισμό της Eurovision.

Ένα από τα ονόματα που έχουν προταθεί είναι και αυτό του Ίαν Στρατή αλλά και της Μαρίνας Σάττη!

Ωστόσο ένα νέο όνομα ήρθε για να ανατρέψει τα δεδομένα! Ο λόγος για την Γερμανίδα, Aly Ryan, η οποία πέρυσι έφτασε πολύ κοντά στο να εκπροσωπήσει την Γερμανία στη Eurovision.

Αυτό είναι το κομμάτι με το οποίο προσπάθησε να διεκδικήσει τη συμμετοχή της στη Eurovision!

Eurovision Ελλάδα