Ολυμπία Χοψονίδου: Στο γήπεδο δίπλα στον Σπανούλη λίγο πριν γεννήσει! Αυτό το παιχνίδι δεν θα το έχανε με τίποτα!

Τον στηρίζει σε κάθε του βήμα!

Ολυμπία Χοψονίδου: Στο γήπεδο δίπλα στον Σπανούλη λίγο πριν γεννήσει! Αυτό το παιχνίδι δεν θα το έχανε με τίποτα!

Η Ολυμπία Χοψονίδου λίγο καιρό πριν γεννήσει το έκτο της παιδί, βρέθηκε στο γήπεδο δίπλα στον αγαπημένη της σύζυγο ο οποίος έσπασε ένα ακόμη ρεκόρ. Αυτό το παιχνίδι του αρχηγού του Ολυμπιακού, το μοντέλο δε θα το έχανε με τίποτα!

Μία από τις πιο ξεχωριστές μέρες της ζωής του έζησε ο Βασίλης Σπανούλης, ο οποίος αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της Euroleague και έφερε δάκρυα χαράς στους δικούς του ανθρώπους.

Στο πλευρό του φυσικά και η Ολυμπία Χοψονίδου, η οποία παρόλο που σε λίγες ημέρες γεννάει, δεν έχασε την ευκαιρία να παρευρεθεί στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και να καμαρώσει τον σύζυγό της, ο οποίος ανέβηκε για ακόμη μία φορά στην κορυφή.

Μαζί με τα παιδιά της, τα οποία τρελάθηκαν από τη χαρά τους μόλις έσπασε το ρεκόρ ο μπαμπάς τους, η Ολυμπία Χοψονίδου απόλαυσε το παιχνίδι και πανηγύρισε το ρεκόρ.

Σπανούλης βράβευση

Σπανούλης παιδιά

Ολυμπία Χοψονίδου - Βασίλης Σπανούλης: Στο σαλόνι του σπιτιού τους έχουν καθρέφτη από... χρυσό! Φωτογραφία ντοκουμέντο!

Μια φωτογραφία ντοκουμέντο αποδεικνύει ότι ο Βασίλης Σπανούλης και η Ολυμπία Χοψονίδου στο σαλόνι του σπιτιού τους έχουν καθρέφτη από... χρυσό!

Η καλλονή Ολυμπία Χοψονίδου διανύει την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωή της, αφού από μέρα σε μέρα θα υποδεχτεί στον κόσμο το 6ο καρπό του έρωτα της με τον γνωστό μπασκετμπολίστα!

Η ίδια είναι πολύ ενεργή στα social media της και μοιράζεται συνεχώς στιγμές από την καθημερινότητα της με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Έτσι, η Ολυμπία Χοψονίδου θέλοντας να ευχηθεί στους ακόλουθους της «καλή χρονιά» δημοσίευσε μια οικογενειακή στιγμή! Το βλέμμα μας όμως δε θα μπορούσε να μην πέσει πάνω στον καθρέφτη που έχουν στο σαλόνι τους, αφού είναι όλο από χρυσό!

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Ολυμπία Χοψονίδου Βασίλης Σπανούλης παιδιά σπίτι σαλόνι

Επίσης, στο σπίτι της με τον Βασίλη Σπανούλη έχει στον ίδιο χώρο σαλόνι και τραπεζαρία! Εικόνα από το εσωτερικό!