Ανδρέας Μικρούτσικος: Ραγδαίες εξελίξεις με την υγεία του! Το νέο ιατρικό ανακοινωθέν!

Τι αναφέρουν οι γιατροί;

Ανδρέας Μικρούτσικος: Ραγδαίες εξελίξεις με την υγεία του! Το νέο ιατρικό ανακοινωθέν!

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις με την κατάσταση της υγείας του γνωστού παρουσιαστή, Ανδρέα Μικρούτσικου. Δείτε αναλυτικά τι αναφέρει το νέο ιατρικό ανακοινωθέν!

Στιγμές αγωνία περνάει η οικογένεια του Ανδρέα Μικρούτσικου, μιας και λίγες μέρες μετά το θάνατο του αδελφού του, Θάνου, ο ίδιος μπήκε εκτάκτως στην εντατική με πνευμονικό οίδημα!

Οι γιατροί εξέδωσαν ανακοίνωση σχετικά με την κατάσταση της υγείας του παρουσιαστή η οποία αναφέρει:

«Ανακοινώνεται, ότι ο ασθενής κ. Ανδρέας Μικρούτσικος παραμένει νοσηλευόμενος στη Μονάδα Εμφραγμάτων της Α΄ Πανεπιστημιακής Καρδιολογικής Κλινικής, χωρίς μηχανική υποστήριξη της αναπνοής και κλινικά σταθεροποιημένος, υπό φαρμακευτική αγωγή. Η περαιτέρω διερεύνηση της κατάστασής του, (η οποία κρίνεται σοβαρή αλλά βαίνει βελτιούμενη), προγραμματίζεται για την συνέχεια. Θα ακολουθήσει νεώτερη ανακοίνωση μετά την πάροδο 24ώρου» αναφέρει η ανακοίνωση των γιατρών.

Μη χάσετε επίσης το συγκινητικό μήνυμα που έστειλε η Φαίη Σκορδά στον γνωστό παρουσιαστή!

Ανδρέας Μικρούτσικος: Ραγδαίες εξελίξεις με την υγεία του! Το ιατρικό ανακοινωθέν!

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος βρίσκεται εδώ και κάποιες ώρες στην εντατική και οι εξελίξεις με την υγεία του είναι ραγδαίες! Δείτε αναλυτικά τι αναφέρει το ιατρικό ανακοινωθέν!

Σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση νοσηλεύεται ο παρουσιαστής, σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε το απόγευμα του Σαββάτου το Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται.

Ειδικότερα, το ανακοινωθέν αναφέρει:

«Ο κ. Ανδρέας Μικρούτσικος διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σήμερα 4/1/2020 περί τις 06.30 στο ΤΕΠ του Ν. «Ιπποκράτειο» Αθήνας με εικόνα υπερτασικής αιχμής, οξέος πνευμονικού οιδήματος και συνοδό καρδιοαναπνευστική ανεπάρκεια για την οποία απαιτήθηκε διασωλήνωση και μηχανική υποστήριξη της αναπνοής.

Έκτοτε νοσηλεύεται στη Μονάδα Εμφραγμάτων της Α' Πανεπιστημιακής Καρδιολογικής Κλινικής, διασωληνωμένος υπό καταστολή, σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση.

Θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση μετά την πάροδο του 24ώρου».

Σημειώνεται ότι η ψυχολογική του κατάσταση είναι βεβαρημένη μετά τον θάνατο του αδερφού του, Θάνου Μικρούτσικου.