Φαίη: Το συγκινητικό μήνυμα που έστειλε στον Ανδρέα Μικρούτσικο μέσα από την εκπομπή της!

Του έστειλε την αγάπη της!

Φαίη: Το συγκινητικό μήνυμα που έστειλε στον Ανδρέα Μικρούτσικο μέσα από την εκπομπή της!

Η Φαίη Σκορδά έστειλε στον Ανδρέα Μικρούτσικο, ο οποίος περνάει μία περιπέτεια με την υγεία του, ένα συγκινητικό μήνυμα μέσα από τη σημερινή εκπομπή της.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια δεν παρέλειψε να στείλει τις ευχές της στον Ανδρέα Μικρούτσικο ο οποίος μπήκε εκτάκτως στην εντατική με πνευμονικό οίδημα, λίγες μέρες μετά το θάνατο του αδερφού του Θάνου.

Έτσι κατά τη διάρκεια της σημερινής εκπομπής, η Φαίη Σκορδά είπε:

«Θέλω μια άνω τελεία να βάλουμε ακόμα… Να πούμε περαστικά στον Ανδρέα Μικρούτσικο. Περαστικά, την αγάπη μας, την αγάπη όλων μας» σχολίασε.

Με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο να συμπληρώνει: «Μέσα από την καρδιά μας»!

Θυμίζουμε πως μόλις χτες, οι γιατροί του παρουσιαστή εξέδωσαν νέο ιατρικό ανακοινωθέν σχετικά με την κατάσταση της υγείας του.

Κοντινό πρόσωπο του Ανδρέα Μικρούτσικου μιλάει για την υγειά του: «Έχει λοίμωξη του πνεύμονα, μου είπαν...»

Κοντινό πρόσωπο του Ανδρέα Μικρούτσικου μιλάει για την κατάσταση της υγείας του.«Έχει λοίμωξη του, πνεύμονα μου είπαν όμως να μην ανησυχώ».

Ο λόγος για την πρώην συνεργάτιδα του Τένια Μακρή, που μίλησε στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα».

«Μόλις είχα έρθει από το εξωτερικό και πραγματικά κεραυνοβολήθηκα. Μίλησα με τη Σοφία Βόσσου και μου επιβεβαίωσε ότι πράγματι ο Ανδρέας είναι στο νοσοκομείο αλλά να μην ανησυχώ.Έχει λοίμωξη δηλαδή του πνεύμονα.

Το θεωρώ φυσιολογικό να έχει συνταραχθεί ο Ανδρέας από το θάνατο του αδελφού του γιατί ξέρουμε όλοι το πόσο δεμένοι ήταν αυτοί οι δυο άνθρωποι το πόσο αγαπιόντουσαν» είπε.

Σημειώνεται ότι η ψυχολογική του κατάσταση είναι βεβαρημένη μετά τον θάνατο του αδερφού του, Θάνου Μικρούτσικου.

Στην εντατική ο Ανδρέας Μικρούτσικος

Στην εντατική βρίσκεται ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Το βράδυ της Παρασκευής (3/1), ο Ανδρέας Μικρούτσικος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Ιπποκράτειο καθώς υπέστη πνευμονικό οίδημα.

Η ψυχολογική του κατάσταση είναι βεβαρημένη μετά τον θάνατο του αδερφού του. Ο παρουσιαστής φέρεται να αντιμετωπίζει καρδιολογικά προβλήματα και είναι πιθανό να υποβληθεί σε στεφανιογραφία.

ethnos.gr

Να θυμίσουμε πως ο αδερφός του Θάνος Μικρούτσικος έχασε την «μάχη» με τον καρκίνο πριν λίγες μέρες.