Έλενα Χριστοπούλου: Επιβεβαίωσε τις φήμες! Σε αυτό το show θα τη δούμε!

Το ανακοίνωσε στο Νίκο Μουτσινά!

Έλενα Χριστοπούλου: Επιβεβαίωσε τις φήμες! Σε αυτό το show θα τη δούμε!

Επιτέλους μετά από καιρό, η Έλενα Χριστοπούλου επιβεβαίωσε τις φήμες και ανακοίνωσε ποιο είναι το show στο οποίο θα τη δούμε φέτος!

Το όνομα της αγαπημένης coach του GNTM έχει ακουστεί αρκετά για το φετινό My Style Rocks, ωστόσο η ίδια είχε κρατήσει σιγή ιχθύος.

Μέχρι σήμερα, που έκανε τηλεφωνική παρέμβαση στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά και ανακοίνωσε πως θα τη δούμε στο δημοφιλές παιχνίδι μόδας του ΣΚΑΪ, το οποίο ξεκινάει σε λίγες μέρες.

«Your Style Rocks, Νίκο; Νίκο…» είπε η Έλενα Χριστοπούλου, με τον Νίκο Μουτσινά να απαντά:

«Έλενα, ήταν από τα πιο ωραία νέα που ακούσαμε, έχουμε χαρεί όλοι εδώ στο κανάλι του Φαλήρου, ήθελα πάντα να το πω αυτό. Χαιρόμαστε πάρα πολύ, σε περιμένω εδώ να μου τα πεις από κοντά».

Θυμίζουμε πως μόλις χθες έγιναν γνωστές, τρεις ακόμη παίκτριες που θα λάβουν μέρος στο παιχνίδι μόδας!

Η Έλενα Χριστοπούλου «σπάει» την σιωπή της και μιλάει για πρώτη φορά για την συμμετοχή της στο My style Rocks!

Η Έλενα Χριστοπούλου «έσπασε» την σιωπή της και για πρώτη φορά μίλησε για την συμμετοχή της στο My style Rocks!

Η coach του GNTM, βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας στην επίσημη πρεμιέρα της «Βερβερίτσας» και εκεί μίλησε στις κάμερες.

Όπως ήταν αναμενόμενο οι δημοσιογράφοι την ρώτησαν για το αν φεύγει από το ριάλιτι του Star και η ίδια δεν διέψευσε την είδηση ενώ αποκάλυψε πως δεν υπάρχει κάποιος όρος στο συμβόλαιό της με το Star, ο οποίος της απαγορεύει να μην κάνει παρόμοιο πρόγραμμα σε άλλο κανάλι.

«Είμαι my style GNTM. Την Πέμπτη έχουμε τον τελικό. Μετά το GNTM απελευθερώνομαι. Τη μέρα μετά τον τελικό θα τα ξαναπούμε. Προς το παρόν ανήκω στο GNTM.

Δεν υπάρχει όρος στο συμβόλαιό μου να μην κάνω παρόμοιο πρόγραμμα σε άλλο κανάλι. Θα με ενδιέφερε να είμαι κριτής σε ένα show μόδας και σε ό,τι έχει σχέση με τη δουλειά μου» είπε.

Εντωμεταξύ δείτε και ποια παίκτρια του GNTM θα συμμετέχει στο παιχνίδι