Πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός αποκαλύπτει: «Όταν έμαθα για την Μπρόγιερ ήμουν μαζί με τον Βουτσά»!

Τα λόγια του συγκλονίζουν!

Πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός αποκαλύπτει: «Όταν έμαθα για την Μπρόγιερ ήμουν μαζί με τον Βουτσά»!

Αυτός ο πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός αποκαλύπτει κάτι συνταρακτικό μέσω του λογαριασμού του στο Facebook! «Όταν έμαθα για την Έρρικα Μπρόγιερ ήμουν μαζί με τον Κώστα Βουτσά»!

Πρόκειται για έναν από τους κορυφαίους Έλληνες ηθοποιούς, ο οποίος θέλησε να πει το δικό του αντίο στην αγαπημένη του φίλη.

Ο λόγος για τον Σπύρο Μπιμπίλα, ο οποίος έγραψε:

«Ερρικάκι μου σήμερα μας γέμισες θλίψη εσύ που μόνο χαρά και γέλιο μας χάριζες....Πριν αρχίσει η πρωινή παράσταση της ΣΤΑΧΤΟΠΟΥΤΑΣ στο ΜΠΡΟΝΤΓΟΥΑΙΗ παρέα με τον αγαπημένο σου Κώστα Βουτσά μάθαμε τα θλιβερά μαντάτα....Παίξαμε με ένα κόμπο στην καρδιά κι αφιερώσαμε την παράσταση όπως και το απόγευμα έγινε στην ΠΑΡΙΖΙΑΝΑ που εγώ σου πρότεινα να παίξεις .... Έτσι ενώ επανεμφανίστηκες μετά τόσα χρόνια στο θέατρο ξαφνικά η ζωή κι ο θάνατος σου έπαιξαν αυτό το σκληρό παιχνίδι...θα μας λείπεις γλυκό μου καλοσυνάτο πλάσμα....Ποτέ δεν θα ξεχάσω ποσό με αγαπούσες κι όλο χιούμορ μου έλεγες "Εσένα θα παντρευτώ Μπιμπιλάκο μου να με κοιτάς στα γεράματα."... Αχ... κι έφυγες μέσα στην δροσιά της παντοτινής ομορφιάς σου....Καλό ταξίδι γλυκιά μου ύπαρξη και κουράγιο στην Σάντρα».

Ο Σπύρος Μπιμπίλας, ήταν ένας από τους πολλούς που έσπευσαν να στείλουν τα συλλυπητήρια τους για το θάνατο της ηθοποιού!

μπιμπίλας μπρόγιερ

Κώστας Βουτσάς: «Πάγωσε» ο ηθοποιός στο άκουσμα του θανάτου της Μπρόγιερ! «Δεν μπορώ να μιλήσω...»

Πάγωσε ο Κώστας Βουτσάς στο άκουσμα του θανάτου της Μπρόγιερ! «Δεν μπορώ να μιλήσω...» είπε αρχικά ο ηθοποιός.

Οι δυο τους υπήρξαν παντρεμένοι και έχουν αποκτήσει μια κόρη την Σάντρα. Ο ηθοποιός είχε παράσταση την ώρα που έφυγε η πρώην σύζυγος του.

Έτσι ενημερώθηκε από τις κάμερες και ήταν φανερά σοκαρισμένος.

«Ήξερα ότι είχε προβλήματα υγείας, πήγε στο νοσοκομείο και “πήγε” από καρκίνο. Ο Θεός να την συγχωρέσει την Έρρικα. Ήμασταν πολύ αγαπημένοι και τώρα που δεν είμαστε μαζί. Πω, πω, πω η πρώτη μου γυναίκα” ήταν τα λόγια του αγαπημένου ηθοποιού. Μάθαινα νέα της όλο αυτό το διάστημα, αλλά δεν ήξερα ότι είναι τόσο τραγική η κατάστασή της. Κρίμα, πολύ στενοχωρήθηκα. Η γλυκούλα μου» είπε αρχικά.

«Δεν μπορώ να μιλήσω… Θα πάρω τηλέφωνο τώρα την κόρη μου να δω τι γίνεται…» κατέληξε.

Εντωμεταξύ ο ηθοποιός περνούσε δύσκολες ώρες με την κατάσταση υγείας της.