Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Δύσκολες ώρες για την ηθοποιό! Το μήνυμα μετά το νοσοκομείο!

Τι είπε για το σοβαρό της ατύχημα;

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Δύσκολες ώρες για την ηθοποιό! Το μήνυμα μετά το νοσοκομείο!

Δύσκολες είναι οι ώρες που περνάει η Πηνελόπη Αναστασοπούλου! Η αγαπημένη ηθοποιός έστειλε μέσω Instagram, το πρώτο της μήνυμα μετά το νοσοκομείο!

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου μεταφέρθηκε χτες εσπευσμένα στο νοσοκομείο μετά από ατύχημα που είχε πάνω στη σκηνή στην παράσταση η «Παριζιάνα».

Θυμίζουμε πως η ηθοποιός βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση μετά το θάνατο της αγαπημένης της συνεργάτιδας, Έρρικας Μπρόγιερ.

Με τη σειρά της, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες και έστειλε ένα μήνυμα σχετικά με όλα όσα έγιναν χτες.

Έτσι έγραψε:

«Τη γλιτώσαμε με ένα ορό, ένα κολάρο και κατεψυγμένες μπάμιες σε διάφορα σημεία του σώματος! Η ετήσια μέρα υπερκόπωσης μ' έκανε να χάσω τις αισθήσεις μου την ώρα που έβγαινα από τη σκηνή και να πέσω απ' τα σκαλιά σαν σακί με πατάτες με τρελή φορά πάνω σ ένα τοίχο, με το κεφάλι! Όλα καλά, μη φοβάστε, είμαι ninja! Σασ ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον, και πιο πολύ, τους συναδέλφους μου απ' το θέατρο που έχασαν κάμποσα χρονάκια απ' τη ζωή τους όταν με είδαν να πέφτω (συγγνώμη, σας αγαπώ). Πολλά ευχαριστώ στο Mexiterraneo Hospital για την άμεση βοήθεια, τη φροντίδα και την αγάπη...».

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο η Πηνελόπη Αναστασοπούλου! Τι συνέβη;

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε εσπευσμένα η Πηνελόπη Αναστασοπούλου πριν από λίγη ώρα! Μάθετε αναλυτικά τι συνέβη!

Η αγαπημένη ηθοποιός είχε ένα ατύχημα στη διάρκεια της παράστασης «Η Παριζιάνα» στην οποία συμμετέχει και χρειάστηκε να πάει στο νοσοκομείο.

Συγκεκριμένα, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου έπεσε από τα σκαλιά την ώρα που πήγαινε από τη σκηνή στο καμαρίνι της και αμέσως της δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Θυμίζουμε πως η ηθοποιός ήταν ψυχολογικά φορτισμένη από το θάνατο της συνεργάτιδας της, Έρρικας Μπρόγιερ.

Ο παραγωγός της παράστασης, Μαυρίκιος Μαυρικίου σχολίασε από τη μεριά του: «Ήταν μια πολύ δύσκολη μέρα για εμάς σήμερα με το θάνατο της αγαπημένης μας Έρρικας. Είπαμε όμως να παίξουμε και να αφιερώσουμε την παράσταση σε εκείνη. Δυστυχώς όμως μετά το τέλος της παράστασης είχαμε το ατύχημα της Πηνελόπης Αναστασοπούλου, η οποία έπαιξε και το ρόλο της Έρρικας στην παράσταση. Περιμένω να μάθω πως είναι η κατάσταση της υγείας της»!