Happy Day: Επέστρεψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή! Το μήνυμα της για το πρόβλημα υγείας της...

«Πήρα το πρώτο μάθημα της δεκαετίας»

Happy Day: Επέστρεψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή! Το μήνυμα της για το πρόβλημα υγείας της...

Επέστρεψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο Happy Day. Το μήνυμα της για το πρόβλημα υγείας της...

Η παρουσιάστρια μετά το κρύωμα που την ταλαιπώρησε επέστρεψε στην εκπομπή της και θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα.

«Ότι θα χαιρόμουν τόσο πολύ που θα πω αυτό το καλημέρα με χαμόγελο και θα αισθανθώ υγιής που είμαι ανάμεσά σας, δεν το πίστευα. Όλα καλά. Όπως έγραψα και στο Instagram πήρα το πρώτο μάθημα της δεκαετίας. Δηλαδή πρέπει να ακούμε τον εαυτό μας και να αφουγκραζόμαστε τα σημάδια.

Μην αφήνετε τον εαυτό σας τρίτη προτεραιότητα, γιατί κλατάρει κάποια στιγμή. Και εγώ κλάταρα εν ώρα εκπομπής. Ήταν ένας συνδυασμός κατάπτωσης και ταυτόχρονα είχα αδυναμία. Μια ναυτία. Με είχε πειράξει και μια αντιβίωση. Την έβγαλα ξάπλα όλο το τριήμερο. Τα μισά μου παιδιά ήταν άρρωστα. Αλλά όλα καλά και να ακούμε τον εαυτό μας. Μας δίνει μηνύματα».

Πριν λίγο καιρό και τα παιδιά της παρουσιάστριας είχαν βγει στην εκπομπή με αποτέλεσμα να συγκινηθεί.

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Οι ευχές της Ελένης για καλή ανάρρωση στην παρουσιάστρια και η αποκάλυψη! Σήμερα ήταν να...

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή σήμερα είναι άρρωστη και η Ελένη Μενεγάκη έστειλε της ευχές την στην παρουσιάστρια ενώ έκανε και μια αποκάλυψη για σήμερα.

Η παρουσιάστρια του Happy Day αισθάνθηκε το πρωί της Παρασκευής μια έντονη αδιαθεσία και αποχώρησε από την εκπομπή λέγοντας.

«Παιδιά έχω μια επιδείνωση περίεργη, δεν νιώθω πάρα πολύ καλά. Θα σας αφήσω να κλείσετε εσείς την εκπομπή, να πάω σπίτι να ξεκουραστώ. Είμαι άρρωστη από χθες. Δεν μου έχει ξανατύχει. Δουλεύω από 18 χρονών, είμαι 38, 20 χρόνια δεν έχω λείψει ποτέ από τη δουλειά μου, αλλά ειλικρινά νιώθω ότι δεν έχω δυνάμεις να βγάλω την εκπομπή. Απλά σας το λέω, πάω να ξεκουραστώ. Ήταν ο γιος μου λίγο άρρωστος» είπε.

Από την άλλη η Ελένη Μενεγάκη ευχήθηκε περαστικά στην παρουσιάστρια και αποκάλυψε μάλιστα πως σήμερα ήταν να είναι καλεσμένη στην εκπομπή της όμως εξαιτίας της ίωσης που την ταλαιπωρεί δεν θα βρίσκοταν εκεί.