Ανδρέας Μικρούτσικος: Ραγδαίες εξελίξεις με την υγεία του παρουσιαστή!

Ποια η κατάσταση της υγείας του!

Ανδρέας Μικρούτσικος: Ραγδαίες εξελίξεις με την υγεία του παρουσιαστή!

Ραγδαίες εξελίξεις με την υγεία του Ανδρέα Μικρούτσικου. Τι συνέβη με την υγεία του παρουσιαστή;

H κόρη της Σοφίας Βόσσου, μίλησε στην εκπομπή Happy Day και μετέφερε τα νεότερα για την υγεία του παρουσιαστή.

«Περάσαμε λίγο την αγωνία μας, δόξα τω Θεώ όμως όλα είναι μια χαρά πλέον. Είναι καλά, είναι εκτός εντατικής και δόξα τω Θεώ είναι όλα καλά. Δηλαδή δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Σίγουρα θα μείνει κάποιες μέρες στο νοσοκομείο για να γίνουν οι απαραίτητοι έλεγχοι και να επανέλθει ο οργανισμός πλήρως στην αρχική του κατάσταση. Οπότε ξεπεράστηκε κάθε κίνδυνος και είναι όλα καλά. Το πεντάλεπτο που μου αναλογούσε πήγα και τον είδα. Είμαστε κοντά του και είμαστε χαρούμενοι γιατί ξεπέρασε κάθε κίνδυνο. Σίγουρα η στενοχώρια θα έχει παίξει κάποιο ρόλο υποθέτω» είπε, μεταξύ άλλων, η Ερασμία Μάνου.

«Ανακοινώνεται, ότι ο ασθενής κ. Ανδρέας Μικρούτσικος παραμένει νοσηλευόμενος στη Μονάδα Εμφραγμάτων της Α΄ Πανεπιστημιακής Καρδιολογικής Κλινικής, χωρίς μηχανική υποστήριξη της αναπνοής και κλινικά σταθεροποιημένος, υπό φαρμακευτική αγωγή. Η περαιτέρω διερεύνηση της κατάστασής του, (η οποία κρίνεται σοβαρή αλλά βαίνει βελτιούμενη), προγραμματίζεται για την συνέχεια. Θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση μετά την πάροδο 24ώρου» αναφέρει το τελευταίο ιατρικό ανακοινωθέν.

Να θυμίσουμε πως ο αδερφός του έχασε την «μάχη» με τον καρκίνο.

Ανδρέας Μικρούτσικος: Εξελίξεις με την υγεία του! Τι αναφέρει το νέο ιατρικό ανακοινωθέν;

Εξελίξεις με την υγεία του Ανδρέα Μικρούτσικου! Τι αναφέρει το νέο ιατρικό ανακοινωθέν;

Στη Μονάδα Εμφραγμάτων της Α’ Πανεπιστημιακής Καρδιολογικής Κλινικής του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου νοσηλεύεται ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Σύμφωνα με την ενημέρωση από το νοσοκομείο ο Ανδρέας Μικρούτσικος είναι καλύτερα από χθες, Σάββατο. Παραμένει διασωληνωμένος, σε κρίσιμη κατάσταση, αλλά σταθερή.

Το ιατρικό ανακοινωθέν

Ανακοινώνεται ότι ο ασθενής, κ. Ανδρέας Μικρούτσικος παραμένει νοσηλευόμενος στη Μονάδα Εμφραγμάτων της Α΄ Πανεπιστημιακής Καρδιολογικής Κλινικής χωρίς μηχανική υποστήριξη της αναπνοής και αιμοδυναμικά σταθεροποιημένος.
Η κατάστασή του κρίνεται σοβαρή αλλά βελτιωμένη σε σχέση με το προηγούμενο 24ωρο.
Θα ακολουθήσει νεώτερη ανακοίνωση μετά την πάροδο 24ώρου.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το Σάββατο 4/1/2020 περί τις 06.30 στο ΤΕΠ του Ν. «Ιπποκράτειο» Αθήνας με εικόνα υπερτασικής αιχμής, οξέος πνευμονικού οιδήματος και συνοδό καρδιοαναπνευστική ανεπάρκεια για την οποία απαιτήθηκε διασωλήνωση και μηχανική υποστήριξη της αναπνοής.

Έκτοτε νοσηλεύεται στη Μονάδα Εμφραγμάτων της Α’ Πανεπιστημιακής Καρδιολογικής Κλινικής, διασωληνωμένος υπό καταστολή, σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση.

Αξίζει να αναφέρουμε πως ο Ανδρέας Μικρούτσικος έδειχνε ιδιαίτερα καταβεβλημένος στην κηδεία του αδελφού του Θάνου, την περασμένη Δευτέρα. Η ψυχολογική του κατάσταση ήταν άθλια και τελικά τα ξημερώματα του Σαββάτου μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο τμήμα επειγόντων περιστατικών του Ιπποκρατείου.

Στο πλευρό του γνωστού παρουσιαστή βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή άνθρωποι του στενού του περιβάλλοντος με πρώτο τον γιο του Στέργιο, αλλά και τη Σοφία Βόσσου η οποία υπήρξε επί χρόνια σύντροφός του, που τον επισκέφθηκε μαζί με την κόρη της, Ερασμία Μάνου.