Πάολα: Έκατσε στο πλάι αυτού του άνδρα! Ήρθε κοντά στο πρόσωπο της και...

Όλα τα μάτια έπεσαν πάνω τους!

Πάολα: Έκατσε στο πλάι αυτού του άνδρα! Ήρθε κοντά στο πρόσωπο της και...

Στο πλάι αυτού του άνδρα έκατσε η Πάολα και τράβηξε όλα τα χειροκροτήματα των θαμώνων. Ήρθε κοντά στο πρόσωπο της και τραγούδησαν.

Ο Αντώνης Ρέμος βρέθηκε την Πρωτοχρονιά στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται στην Θεσσαλονίκη και διασκέδασε μαζί με την παρέα του μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Μάλιστα, η Πάολα όταν τον δείτε μέσα στο πλήθος βρέθηκε στο πλευρό του και τραγούδησαν μαζί αγαπημένες επιτυχίες.

Στα social media, αναρτήθηκε μια κοινή τους φωτογραφία την ώρα που τραγουδούσαν με τους θαμώνες στο μαγαζί να απολαμβάνουν τους δυο επιτυχημένους καλλιτέχνες.

Στον λογαριασμό της στο Instagram η Πάολα δημοσίευσε ένα βίντεο τους και προκάλεσε φρενίτιδα.

Πάολα άνδρας πρόσωπο

Πάολα: Αυτός ο άντρας την πλησίασε επικίνδυνα! Άπλωσε το χέρι του στο πρόσωπό της και...

Αυτός ο άντρας πλησίασε την Πάολα επικίνδυνα! Άπλωσε το χέρι του στο πρόσωπό της και... έγινε χαμός πάνω στην πίστα!

Άλλωστε οι δυο τους, έχουν κάνει ένα από τα πιο «καυτά» ντουέτα της χρονιάς και όχι μόνο! Ο ίδιος λοιπόν, την ώρα που τραγουδούσαν μαζί την πλησίασε αρκετά και έβαλε το χέρι του στο πρόσωπό της!

Το άγγιγμα του σάρωσε κανονικά στα social media και η φωτογραφία με εκείνον και την Πάολα έχει δεκάδες likes! Ο λόγος για το Νίκο Κουρκούλη, με τον οποίο εμφανίζεται μαζί σε νυχτερινό κέντρο.

Να σας θυμίσουμε ότι η Πάολα συζητήθηκε αρκετά και για το ασημί φόρεμα που επέλεξε για την εμφάνιση της και για το οποίο αναφερθήκαμε εκτενώς χτες... Ιδού η φωτογραφία με την Παόλα και το Νίκο Κουρκούλη:

Πάολα: Αυτός ο άντρας δεν έχει βρεθεί ποτέ ξανά στο πλευρό της! Δείτε το πρόσωπό του...

Αυτός ο άντρας δεν έχει βρεθεί ποτέ ξανά στο πλευρό της Πάολας! Δείτε το πρόσωπό του και τον ξέρετε από παλιά!

Η Πάολα για φέτος, έχει ετοιμάσει την απόλυτη συνεργασία της σεζόν! Αυτός ο άντρας δεν έχει βρεθεί ποτέ ξανά στο πλευρό της αλλά φέτος θα κάνει την ανατροπή!

Η τραγουδίστρια, έκανε η ίδια την ανακοίνωση και μας έδειξε και την μαρκίζα τους, στην οποία φαίνεται το πρόσωπό του. Ο λόγος για το Νίκο Κουρκούλη, με τον οποίο δεν έχει συνεργαστεί ξανά και όμως κάνει την ανατροπή και μας τρελαίνει κανονικά! Δείτε την σχετική ανάρτηση: