Σίσσυ Χρηστίδου: Μας δείχνει πρώτη φορά το γραφείο στο σπίτι της! Έχει σε κορνίζα αυτόν τον άνδρα και δεν είναι ο Μαραντίνης!

Ποιος είναι;

Σίσσυ Χρηστίδου: Μας δείχνει πρώτη φορά το γραφείο στο σπίτι της! Έχει σε κορνίζα αυτόν τον άνδρα και δεν είναι ο Μαραντίνης!

Για πρώτη φορά μας δείχνει το γραφείο στο σπίτι της η Σίσσυ Χρηστίδου και παρατηρούμε ότι έχει αυτόν τον άνδρα σε κορνίζα και δεν είναι ο Θοδωρής Μαραντίνης!

Η γνωστή παρουσιάστρια είναι πολύ ενεργή στα social media της και μοιράζεται διαρκώς στιγμές από την καθημερινότητα της με τους διαδικτυακούς της φίλους!

Έτσι, πριν από λίγες ημέρες η Σίσσυ Χρηστίδου μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram μας έδειξε το γραφείο στο σπίτι της, αλλά και έναν άνδρα που έχει την φωτογραφία του σε κορνίζα!

Ποιος είναι αυτός; Θα περίμενε κανείς να είναι ο πατέρας των παιδιών της, Θοδωρής Μαραντίνης, αλλά όχι! Τουλάχιστον στο συγκεκριμένο δωμάτιο είναι ο Johnny Depp στον οποίον όπως έχει δηλώσει πολλές φορές θαυμάζει και... λατρεύει σαν ηθοποιό!

Δείτε την σχετική δημοσίευση:

Σίσσυ Χρηστίδου Θοδωρής Μαραντίνης σπίτι

Δείτε επίσης το δεύτερο της σπίτι που είναι «πνιγμένο» από παπούτσια και ρούχα!

Σίσσυ Χρηστίδου - Θοδωρής Μαραντίνης: Ήταν όλο το απόγευμα μαζί! Φωτογραφία μέσα από το σπίτι τους!

H Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης ήταν όλο το απόγευμα μαζί! Φωτογραφία μέσα από το σπίτι τους σε στιγμές οικογενειακής ευτυχίας!

Η παρουσιάστρια και ο πρώην σύζυγός της, έκοψαν με τα παιδιά τους την παραδοσιακή βασιλοπιτα! Μπορεί οι δυο τους να έχουν χωρίσει σαν ζευγάρι, ωστόσο παραμένουν ενωμένοι για τα παιδιά τους και μάλιστα χτες πέρασαν το απόγευμά τους μαζί.

Η Σίσσυ Χρηστίδου, μένει στο σπίτι που είχαν αγοράσει με τον Θοδωρή λίγο πριν το διαζύγιο, και εκείνος έχει μετακομίσει, όπως σας έχουμε γράψει. Χτες ωστόσο, ο Μαραντίνης πήγε στο «παλιό» τους σπίτι και πέρασε εκεί το απόγευμά του. Μάλιστα η ιδια η Σίσσυ Χρηστίδου, μας έδειξε μέσα από μια ανάρτησή της στο Instagram ότι η οικογένεια, είναι πιο ενωμένη από ποτέ. Όσο για το σε ποιον έπεσε το φλουρί; Αυτό δυστυχώς... δεν το ξέρουμε ακόμα!

Ιδού και η σχετική φωτογραφία:

Σίσσυ Χρηστίδου - Θοδωρής Μαραντίνης ξανά μαζί

Σίσσυ Χρηστίδου: Μας δείχνει την κουζίνα του σπιτιού της! Θα την ζηλέψεις!

Η Σίσσυ Χρηστίδου μας δείχνει για πρώτη φορά την κουζίνα του σπιτιού της και πίστεψε μας, θα την ζηλέψεις κι εσύ!

Η όμορφη παρουσιάστρια είναι πολύ ενεργή στα social media της και μοιράζεται συχνά στιγμές της καθημερινότητάς της με τους διαδικτυακούς της φίλους!

Έτσι, αυτήν την φορά θέλησε να μοιραστεί μία φωτογραφία, που ποζάρει στην κουζίνα του σπιτιού της.

Μόλις την αντικρίσαμε μείναμε με το στόμα ανοιχτό, αφού είναι πολύ μεγάλη και φωτεινή, αφού υπερισχύει το λευκό χρώμα! Τα έπιπλα πρέπει να τα έχει επιλέξει με μεγάλη προσοχή, αφού είναι όλα διακοσμημένα με στυλ!

Σίσσυ Χρηστίδου: Η αποκάλυψη που έκανε για τα παιδιά της! «Οι ενοχές είναι τεράστιες...»! (Βίντεο)

Αφορμή για αυτήν την φωτογραφία στάθηκε ο μικρός της γιος, ο οποίος κάθεται και διαβάζει στην τραπεζαρία!

Στη λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε χαρακτηριστικά:

«Ποιος άλλος διαβάζει στην κουζίνα???».

Δείτε την κουζίνα της:

Σίσσυ Χρηστίδου: Μας δείχνει την κουζίνα του σπιτιού της! Θα την ζηλέψεις!