Πασίγνωστη τραγουδίστρια πάσχει από νευρική ανορεξία; Οι νέες εικόνες που προκαλούν ανησυχία!

Έχει ξεσπάσει σάλος!

Πασίγνωστη τραγουδίστρια πάσχει από νευρική ανορεξία; Οι νέες εικόνες που προκαλούν ανησυχία!

Οι νέες εικόνες προκαλούν ανησυχία και ενισχύουν το ερώτημα αν η πασίγνωστη τραγουδίστρια πάσχει τελικά από νευρική ανορεξία ή όχι!

Η διάσημη τραγουδίστρια μετά το διαζύγιο της με τον σύζυγό της άλλαξε στάση ζωής, ακολούθησε μια πιο υγιεινή διατροφή και έχει χάσει αρκετά κιλά, όντας αγνώριστη. Οι θαυμαστές της, ωστόσο, ανησυχούν λίγο για την υγεία της μετά τις τελευταίες φωτογραφίες της που κυκλοφόρησαν από τις διακοπές της.

Ο λόγος για την Adele, η οποία μπορεί να απέχει συνειδητά από τη μουσική, λίγο πριν κάνει ξανά δυναμικό comeback, ωστόσο συνεχίζει να απολαμβάνει στο έπακρο τη ζωή της!

Η τραγουδίστρια πέρασε την Πρωτοχρονιά στην Καραϊβική μαζί με τον τραγουδιστή Harry Styles και τον Βρετανό παρουσιαστή και ηθοποιό James Corden. Ωστόσο δεν ήταν λίγοι εκείνοι που εξέφρασαν την ανησυχία τους για το γεγονός ότι μάλλον η Adele έχει χάσει παραπάνω κιλά από όσο έπρεπε.

Σχόλια τύπου «κοκαλιάρα» και «άρρωστη» έκαναν μερικοί χρήστες του Twitter για την ανανεωμένη της εμφάνιση στην παραλία! Δείτε σχετικές δημοσιεύσεις:

Επίσης, γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια αποκαλύπτει για τη νευρική ανορεξία! «Είχα φτάσει 46 κιλά...»!

Σάλος με πασίγνωστη τραγουδίστρια! Πάσχει από νευρική ανορεξία;

Σάλος έχει ξεσπάσει με πασίγνωστη τραγουδίστρια η οποία όπως λένε οι φήμες πάσχει από νευρική ανορεξία!

Τα αρνητικά σχόλια για τη «σκελετωμένη» όψη δεν έχουν τελειωμό!

Ο λόγος για την Celine Dion, η οποία υποστηρίζει πως η τεράστια απώλεια κιλών που έχει τον τελευταίο καιρό οφείλεται στη νέα ασχολία που της αρέσει πολύ, που δεν είναι άλλος από τον χορό!

Η τραγουδίστρια δεν μπορεί να αποφύγει τους παπαράτσι που καραδοκούν παντού και την απαθανατίζουν σε οποιαδήποτε στιγμή.

Η ίδια στα social media της σε μία προσπάθεια να απαντήσει στο… κύμα αρνητικών σχολίων για την εμφάνισή της, λέει πως όντως τελευταία έχει χάσει κάποια κιλά αλλά όλο αυτό οφείλεται στον εντατικό χορό που κάνει.

Πασίγνωστη Ελληνίδα με νευρική ανορεξία! «Έτρωγα ένα μπισκότο ανά τρεις μέρες» (Βίντεο)

Νευρική ανορεξία τραγουδίστρια

ανορεξία τραγουδίστρια

Celine Dion πρόβλημα υγείας