Ηλιάνα Παπαγεωργίου - Snik: Εκείνη είδε τις κάμερες ενώ εκείνος δεν πήρε χαμπάρι! Οι φωτογράφοι τους «έπιασαν» μεθυσμένους από... έρωτα!

Νέες αποκλειστικές φωτογραφίες από το ζευγάρι!

Ηλιάνα Παπαγεωργίου - Snik: Εκείνη είδε τις κάμερες ενώ εκείνος δεν πήρε χαμπάρι! Οι φωτογράφοι τους «έπιασαν» μεθυσμένους από... έρωτα!

Οι φωτογράφοι «έπιασαν» τον Snik και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου μεθυσμένους από... έρωτα! Εκείνη είδε τις κάμερες ενώ εκείνος δεν πήρε χαμπάρι!

H προηγούμενη χρονιά τούς έφερε πιο κοντά, με αποτέλεσμα να γίνουν μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα το πιο πολυσυζητημένο ζευγάρι του 2019.

Δεν είναι λίγες οι φορές που τους είδαμε σε διάφορα τρυφερά ενσταντανέ στο κέντρο της Αθήνας, με το YOU να έρχεται για ακόμα μία φορά με αποκλειστικά στιγμιότυπα από έξοδό τους και τα μεταξύ τους ερωτικά πειράγματα. Από τη στιγμή, μάλιστα, που τελείωσε το «GNTM» η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έχει πλέον περισσότερο ελεύθερο χρόνο για να αφιερώσει στον ράπερ της καρδιάς της, τον Snik, με αποτέλεσμα να πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Μαζί υποδέχτηκαν και το 2020, κάνοντας ποδαρικό στο σπίτι τους την Πρωτοχρονιά, αφού εδώ και περίπου δύο μήνες συγκατοικούν για να βλέπονται πιο συχνά και με μεγαλύτερη ευκολία. Δεν αποκλείεται αυτή τη χρονιά να έρθουν ακόμα πιο κοντά, να κάνουν δηλαδή το επόμενο βήμα στη σχέση τους και όσο περνάει ο καιρός αυτό το ενδεχόμενο ενισχύεται όλο και περισσότερο.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Πώς η δημοσιότητα επηρέασε τη σχέση τους...

Snik

Οι φήμες εγκυμοσύνης, το κρυφτό από τους φωτογράφους, το θερμό επεισόδιο σε νυχτερινό κέντρο, τα σχόλια για την προσωπική του ζωή και το... «GNTM». Αν και είχε εκατομμύρια views στα τραγούδια του, η σχέση του με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου φαίνεται να έβαλε σε διαφορετικά μονοπάτια τον Snik και να τον επηρέασε κατά κάποιον τρόπο, αφού στο νέο του τραγούδι αναφέρεται σε αυτό το κυνήγι της δημοσιότητας στο πρόσφατο ταξίδι στο Μιλάνο με την αγαπημένη του, αλλά και τα super models γενικότερα. Πάντως, αν και έχει δείξει να μην αισθάνεται άνετα με την παρουσία των paparazzi, φαίνεται σιγά-σιγά να εξοικειώνεται με την όλη κατάσταση και να επικεντρώνεται περισσότερο στην σχέση του που πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο.

Παπαγεωργίου Snik σχέση

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 1,5 ΕΥΡΩ