Κωνσταντίνος Αργυρός: Τρυφερές στιγμές με καστανή καλλονή πάνω στην πίστα! Δεν την άφησε στιγμή από την αγκαλιά του!

Στιγμιότυπα ντοκουμέντα!

Κωνσταντίνος Αργυρός: Τρυφερές στιγμές με καστανή καλλονή πάνω στην πίστα! Δεν την άφησε στιγμή από την αγκαλιά του!

Μερικές τρυφερές στιγμές με καστανή καλλονή πάνω στην πίστα είχε ο Κωνσταντίνος Αργυρός. Δεν την άφησε στιγμή από την αγκαλιά του.

Είναι από τους πιο επιτυχημένους και γοητευτικούς τραγουδιστές της ελληνική showbiz και όχι άδικα, με τις θαυμάστριες του να του το αποδεικνύουν.

Στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται επικρατεί πανικός με τον ίδιο να μην αρνείται να βγάλει φωτογραφίες με τους fans του.

Προχθές το βράδυ πάνω στην πίστα όπου τραγουδούσε ανέβηκε μια θαυμάστρια του και ο Κωνσταντίνος Αργυρός τραγούδησε μαζί της χωρίς να την αφήσει λεπτό από την αγκαλιά του. Μάλιστα, όταν security του μαγαζιού ανέβηκε να την κατεβάσει, ο τραγουδιστής δεν τον άφησε. Το καμαρίνι στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται το έχετε δεις; είναι τεράστιο.

Κωνσταντίνος Αργυρός καστανή καλλονή

Νυχτερινό κέντρο Αθήνα

Μπουζούκια Αθήνα

Τραγουδιστής θαυμάστρια

Κωνσταντίνος Αργυρός: Έξοδος με μελαχρινή καλλονή! Δεν σταμάτησε να χαμογελά στο πλευρό της!

Έξοδο με μελαχρινή καλλονή πραγματοποίησε ο Κωνσταντίνος Αργυρός. Δεν σταμάτησε να χαμογελά στο πλευρό της, όταν οι φωτογράφοι τους απαθανάτιζαν.

Ο τραγουδιστής, βρέθηκε βρέθηκε στην Σχολή Καλών Τεχνών - "26η AXDW", όπου παρακολούθησε την λαμπερή επίδειξη των Mi-Ro.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο οποίος για ακόμη μια φορά πριν λίγες ημέρες βρέθηκε στο επίκεντρο των συζητήσεων για την νέα του σχέση με αφορμή το ταξίδι τους, τράβηξε τα φλας των φωτογράφων με την συνοδό του.

Ο τραγουδιστής, έδωσε το παρών στην επίδειξη με την Έλενα Βαζούρα, καλή του φίλη και δεν σταμάτησαν να την κοιτάζουν, καθώς επέλεξε να κάνει μια άκρως fashion - chic εμφάνιση.

Κωνσταντίνος Αργυρός έξοδος μελαχρινή καλλονή

Κωνσταντίνος Αργυρός: Ξάπλωσε στην αγκαλιά της γυναίκας της ζωής του! Ήταν πιο ευτυχισμένος από ποτέ!

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός μοιράστηκε το πιο υπέροχο στιγμιότυπο! Το πήρε απόφαση και ξάπλωσε για να κοιμηθεί στην αγκαλιά της γυναίκας της ζωής του! Όπως δήλωσε ο ίδιος, ήταν πιο ευτυχισμένος από ποτέ!

Ο αγαπημένος τραγουδιστής δε συνηθίζει να μοιράζεται στιγμιότυπα από την καθημερινή του ζωή. Σήμερα ωστόσο αποφάσισε να "σπάσει" αυτόν του τον κανόνα και ανέβασε μία φωτογραφία μέσα στις γλύκες!

Σας βρήκαμε επίσης την άγνωστη "σχέση" του Κωνσταντίνου Αργυρού με πρώην παίκτρια του GNTM!

Συγκεκριμένα, θέλοντας να ευχηθεί στην μητέρα του, ο Κωνσταντίνος Αργυρός ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία στην οποία έχει ξαπλώσει στην αγκαλιά της.

«Ο καλύτερος ύπνος ever!! Χρόνια πολλά» έγραψε ο τραγουδιστής κάτω από τη φωτογραφία και το Instagram "έλιωσε"!