Πάολα: Αυτός ο άνδρας της κρατούσε σχεδόν όλο το βράδυ το χέρι και το κοινό... παραληρούσε!

βίντεο ντοκουμέντο!

Πάολα: Αυτός ο άνδρας της κρατούσε σχεδόν όλο το βράδυ το χέρι και το κοινό... παραληρούσε!

Αυτός ο άνδρας κρατούσε όλο σχεδόν το βράδυ το χέρι της Πάολα, πάνω στην πίστα του νυχτερινού κέντρου όπου εμφανίζεται. Το κοινό από κάτω τους... παραληρούσε.

Η τραγουδίστρια έχοντας αλλάξει στέκι, πλέον είναι στο πλευρό του Νίκου Κουρκούλη στην Θεσσαλονίκη και κάθε βράδυ προκαλούν πανικό.

Ειδικά όταν έρχεται η στιγμή που συναντιούνται πάνω στην πίστα, το κοινό παραληρεί όταν ξεκινούν να τραγουδούν μαζί.

Στο Instagram δημοσιεύθηκε ένα βίντεο όπου ο Νίκος Κουρκούλης την ώρα που τραγουδούσε δεν άφησε λεπτό το χέρι της Παόλα με το κοινό από κάτω τους να τραγουδάει μαζί του και να πετάει γαρύφαλλα. Πάνω στην πίστα και οι εμφανίσεις της θα σε αφήσουν με το στόμα ανοικτό.

Πάολα: Αυτός ο άντρας έκατσε δίπλα της! Τον χειροκρότησε και «σείστηκε» ο τόπος!

Αυτός ο άντρας έκατσε δίπλα της και η Πάολα τον χειροκρότησε και «σείστηκε» ο τόπος! Δείτε το πρόσωπό του... Αποκάλυψη!

Ο Αντώνης Ρέμος βρέθηκε στο νυχτερινό μαγαζί που τραγουδά η Πάολα στη Θεσσαλονίκη και φυσικά... έπιασε το μικρόφωνο.

O τραγουδιστής, που ποτέ δεν δουλεύει Πρωτοχρονιά, έμεινε στην συμπρωτεύουσα μετά τις εορταστικές του εμφανίσεις και το βράδυ της Τετάρτης διασκέδασε με την παρέα του στο κέντρο που εμφανίζεται η Πάολα με τον Νίκο Κουρκούλη.


Η Πάολα ως οικοδέσποινα κατέβηκε στον καναπέ του Αντώνη και του έδωσε το μικρόφωνο όπου και ερμήνευσε μαζί με τον κόσμο μια απο τις μεγάλες του επιτυχίες. Χαρακτηριστικό απόσπασμα ανέβασε η Πάολα στο Instagram ευχαριστώντας τον Αντώνη Ρέμο για την τιμή που της έκανε:

Βέβαια, η ίδια δεν φορούσε το μπλε φόρεμα για το οποίο σας έχουμε γράψει αρκετές φορές αλλά έκανε ένα εξίσου εντυπωσιακό λουκ!

Πάολα: Παραδόθηκε στην αγκαλιά αυτού του άνδρα! Προκάλεσαν φρενίτιδα με την κοινή τους εμφάνιση!

Στην αγκαλιά αυτού του άνδρα παραδόθηκε η Πάολα και με την κοινή τους εμφάνιση κατάφεραν και προκάλεσαν φρενίτιδα!

Η γνωστή τραγουδίστρια είναι πολύ αγαπητή από το κοινό για τα λαϊκά της τραγούδια, τις «μαγευτικές» της ερμηνείες, αλλά και τις εκρηκτικές εμφανίσεις που πραγματοποιεί!

Η Πάολα και ο Νίκος Κουρκούλης ενώνουν τις δυνάμεις τους στη Θεσσαλονίκη και γίνονται οι απόλυτοι πρωταγωνιστές της διασκέδασης!

Είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε τους δύο καλλιτέχνες μαζί επί σκηνής και το μόνο βέβαιο είναι πως μονοπωλούν το ενδιαφέρουν του κοινού!

Μέσα από το Instagram βλέπουμε πως παραδίνεται στην αγκαλιά του συνεργάτη της και ερμηνεύουν μαζί απίστευτα κομμάτια!

Το μόνο σίγουρο είναι ότι κάθε βράδυ που ανεβαίνουν στην σκηνή καταφέρνουν και προκαλούν φρενίτιδα με τις ερμηνείες τους και τις εμφανίσεις του!

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Πάολα Νίκος Κουρκούλης Θεσσαλονίκη