«Βόμβα»! Ηθοποιός του «Καφέ της Χαράς» εισβάλει στις «Άγριες Μέλισσες»

Ο λόγος για...

«Βόμβα»! Ηθοποιός του «Καφέ της Χαράς» εισβάλει στις «Άγριες Μέλισσες»

«Βόμβα» με την είδηση ότι ηθοποιός του «Καφέ της Χαράς» εισβάλει στις «Άγριες Μέλισσες».

Το Καφέ της Χαράς επέστρεψε πιο δυναμικά από ποτέ και με το πρώτο επεισόδιο να «σπάει» ρεκόρ με τα νούμερα τηλεθέασης.

Τα τελευταία νέα αφορούν δυο σειρές του ΑΝΤ1, καθώς μια ηθοποιός από το παλιό «Καφέ» επιστρέφει όχι στο Κολοκοτρωνίτσι αλλά… στο Διαφάνι!

Όπως αναφέρει το «Πρωινό» του ΑΝΤ1, ο λόγος για την τηλεοπτική «χήρα απ’ το Μεγαλοχώρι» ή κατά κόσμον Ευαγγελία Μουμούρη η οποία θα παίξει στις «Άγριες Μέλισσες» ως Σμαρώ, μια Πολίτισσα μάντισσα που λέει πολύ καλά το φλιτζάνι και το χέρι, προκαλώντας αναταραχή στο χωριό, καθώς όλοι θέλουν την βοήθεια της.

Εξαιτίας της, οι αδερφές Σταμίρη βρίσκονται ξανά στο στόχαστρο, αφού τα «μελλούμενα» έχουν μέσα και τα ονόματα τους σε καθόλου ευχάριστες ειδήσεις.

Η ηθοποιός θα εμφανιστεί στη σειρά σε δύο με τρεις εβδομάδες.

Επίσης, ο «Φατσέας» έχει γιο που του μοιάζει πολύ! Δείτε τη φωτογραφία μαζί με τον «Πώποτα»!

Καφέ της Χαράς: Αδιανόητο! Ο «Φατσέας» χρέωσε τον ΑΝΤ1 με 150.000 ευρώ! Ο απίστευτος λόγος και η εξήγηση!

Μοιάζει αδιανόητο αλλά ο «Φατσέας» από το Καφέ της Χαράς χρέωσε τον ΑΝΤ1 με 150.000 ευρώ! Ο απίστευτος λόγος και η εξήγηση που λίγοι ήξεραν...

Ένας από τους πιο αγαπημένους ever ήταν o ρόλος του αθυρόστομου καφετζή Βαγγέλη Φατσέα. Ένας ρόλος που γράφτηκε στα μέσα των 00s σε μία διαφορετική τηλεόραση και σε ένα οικονομικά πιο εύρωστο τηλεοπτικό σκηνικό, πριν την οικονομική κρίση.

Ο χαρακτήρας μάλιστα του Φατσέα, λόγω των ατακών του είχε φέρει στον ΑΝΤ1 αρκετά προβλήματα, με κυριότερο τα πρόστιμα που έστελνε το ΕΣΡ της εποχής.

Ο ίδιος ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης έχει παραδεχτεί ότι το ύψος του προστίμου για τις ατάκες του Φατσέα είχε φτάσει τα 150.000 € .... ωστόσο ο ΑΝΤ1 δεν πτοήθηκε και στο νέο κύκλο ο χαρακτήρας επέστρεψε πιο δυναμικός από ποτέ, χαρίζοντας ρεκόρ στην τηλεθέαση!