Καφέ της Χαράς: Ο «Φατσέας» έχει γιο που του μοιάζει! Η φωτογραφία μαζί με τον «Πώποτα»!

Λέτε να μιλάει και τα ίδια ελληνικά;

Καφέ της Χαράς: Ο «Φατσέας» έχει γιο που του μοιάζει! Η φωτογραφία μαζί με τον «Πώποτα»!

Στα νέα επεισόδια του «Καφέ της Χαράς» θα δούμε πως ο αγαπημένος «Φατσέας» έχει έναν γιο που του μοιάζει μάλιστα πολύ! Σας βρήκαμε μία φωτογραφία από τα γυρίσματα της σειράς μαζί με τον «Πώποτα»!

Όλοι έχουν μεγάλη απορία σχετικά με το τι πρόκειται να δούμε στα νέα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς του Ant1, και όχι άδικα!

Κάτι που σίγουρα γνωρίζουμε είναι το Καφέ της Χαράς θα μετατραπεί σε μπαρ κάνοντας έξαλλο τον Δήμαρχο!

Μία ακόμα πληροφορία που κυκλοφόρησε λοιπόν είναι η ύπαρξη του γιου του Φατσέα και της Σταυρούλας.

Μάλιστα στα γυρίσματα της σειράς, ο νεαρός «Φατσέας« ποζάρει δίπλα στον τηλεοπτικό του θείο, Χάρη Ρώμα.

Καφέ της Χαράς: 150.000 ευρώ είχε χρεώσει ο «Φατσέας» τον ΑΝΤ1! Στη φόρα το περιστατικό που «θάφτηκε»!

Στη φόρα το περιστατικό για το "Καφέ της Χαράς" που "θάφτηκε"! Ο "Φατσέας" είχε χρεώσει το κανάλι ΑΝΤ1 150.000 ευρώ! Τι συνέβη;

Ο Χάρης Ρώμας (προς μεγάλη μου χαρά) επιβέβαιωσε δημόσια ότι το «Καφέ της Χαράς» επιστρέφει και πάλι στις οθόνες μας.

Όπως δήλωσε, ήταν κάτι που σκεφτόταν καιρό, αφού έχει μιλήσει ήδη με τον ΑΝΤ1, αλλά και με τους ηθοποιούς, ανακοινώνοντας έτσι ότι θα συμμετέχει όλο το cast ως είχε, ακόμη και η …«κυρά Δασκάλα» που είχε αποχωρήσει στον 1ο κύκλο (αν θυμάσαι), εκτός από 3-4 πρόσωπα που δεν κολλάνε πια με την πλοκή. Επίσης, έχει ήδη αποφασιστεί να βγουν 30 ολοκαίνουρια επεισόδια. Yeah!

Από τα παραπάνω λοιπόν, αλλά και από συνεντεύξεις του Χάρη Ρώμα, όπου δηλώνει απόλυτα αποφασισμένος για το sequel αυτό, μπορούμε να πούμε ότι η επιστροφή του «Καφέ της Χαράς» είναι γεγονός. Δε θα μπορούσαμε όμως να μην έχουμε τους ενδοιασμούς μας γι’ αυτό, αφού όπως όλοι ξέρουμε, ξαναζεσταμένο φαγητό δεν τρώγεται. Ή και να φαγωθεί, αφήνει πιο άσχημη γεύση…

Στο ζουμί τώρα. Όπως καταλαβαίνεις, μία τέτοια είδηση δε θα μπορούσα να την προσπεράσω έτσι απλά. Ήθελα να το ψάξω λίγο παραπάνω, γιατί ήμουν σίγουρη ότι θα έβρισκα «διαμαντάκια». Βάλε και το γεγονός ότι το παρακολουθώ ακόμα σε μεταμεσονύχτια επανάληψη, εκεί στις 3 π.μ. και με υπότιτλους (μιλάμε για ΤΟ κάψιμο), το ερέθισμα να ξεκινήσω την αναζήτηση ήταν ακόμα πιο εντόνο.

Έβαλε τα κλάματα ο Χάρης Ρώμας! «Είναι το παιδί μου....»

Έτσι λοιπόν, κατάφερα να συγκεντρώσω το παρακάτω fact που πιθανόν κι εσύ αγνοούσες:

Δεν είναι το Game of Love, ούτε σειρά του Παπακαλιάτη, είναι το «Καφέ της Χαράς» που έχει φάει πρόστιμο από το ΕΣΡ, κυρίες και κύριοι.

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, έχει παραδεχτεί ότι ο ΕΣΡ επέβαλλε πρόστιμο της τάξεως των 150.000€ στον ΑΝΤ1 και μάλιστα αρκετά χρόνια αργότερα, με αιτιολογία την «ανάγκη διαφύλαξης της ποιότητας της ελληνικής γλώσσας και της τήρησης της νομοθεσίας περί προστασίας ανηλίκων». Με λίγα λόγια δεν τους άρεσε η αργκό του Φατσέα. Όπως έχει πει κι ο ίδιος άλλωστε, είναι απήδηχτος μαθήσεως, τι να τον κάνουμε…

Πηγή: neopolis.gr